MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] UB.MS.krystian010
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Nazwa użytkownika zbanowanego : Krystian010
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ podczas sprawdzania wyłączył mi się ruter zdarza mi się to często bo jest popsuty i bardzo wolny mam internet. Sama Xkornelka powiedziała że mam słaby internet podczas sprawdzania, a z szybkością internetu nic nie mogę zrobić bo umowa się kończy dopiero za kilka miesięcy a rutera mi nie wymienią. Nie miałem żadnych cheatów ani nic podobnego sama xKornelka widziała że nic nie mam ale pod koniec sprawdzania mi się wyłączył ruter.
Serwer: mineserwer.pl
Wyłączył mi się router - najpopularniejsza wymówka cheaterów -_- Nikt nie ma pewności, czy to prawda. UB raczej nie otrzymasz.
Ktoś cie kurwa pytał o twoje zdanie?
Spokojnie, nie używaj wulgaryzmów. Każdy ma prawo udzielać się w wątkach na forum. Jeżeli będziesz dalej odnosić się do użytkowników w sposób wulgarny, zmniejszysz swoje szanse na otrzymanie UnBana.
Juratka ma racje każdy ma prawo do udzielania sie w watkach a jesli bezsensowny post to Piotrovsky usuwa Wink ty sie lepiej nie unoś z takimi odzywkamy bo nie otrzymasz UB i nie dostaniesz sie do policji RC Smile
Jeszcze jeden wulgaryzm i twój koniec będzie marny.
Nie pod koniec, jeszcze mialam duzo rzeczy do sprawdzenia.
Po co od razu wulgaryzmy?
Co z tego że ci się ,,ruter" wyłończył każdy może tak napisać.
Ale czy UnBana dostaniesz to nie wiem, zależy już wszystko od Administracji.

Pozdrawiam
Niezla wymowka PZDR LiazaL
No to musimy poczekać na Kornelię, tylko ona może tutaj oznajmić czy posiadasz wspomagacze.
No przecież się wypowiedziałam
Nie wiem czy coś miał, bo nie zdążyłam go sprawdzić
Stron: 1 2
Przekierowanie