MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Nie dostałem Ciast1 na W vs P NOWE
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
zakupiłem ciasta1 nie dało sprawdzałem czy przypadkiem czegoś innego nie kupiłem i nie kupiłem innego. Kupiłem drugi raz i nadal nic odczekałem 5 dni i nadal nie mam ich. Chciałbym zwrot tych 1000$ i ciasta1 (KUPIŁEM 2 RAZY). Sad Angry MINECRAFTOWO.PL
Masz ss ze je kupiłeś?
Miałeś pełny ekwipunek może ?
Dopiero wbił, i pełne eq? Mało prawdopodobne, lecz ludzie mogli mu rzucać jakies ity.
Co do tego, to daj ss, prawdopodobnie to jest bug.
Nie potrzeba ss, mogą być logi.
@up3 gdyby miał pełne eq to by ciasta wysypały się na ziemię, a nie wyskoczyłaby informacja o tym, że nie zakupił ciast.

@topic Daj ss, że rzeczywiście kupiłeś ciasta (informacje po zakupie). Jak go nie masz to poszukaj w logach tej informacji i zrób jej ss'a.
Też tak miałem. Spróbuj wpisać inną komendę. Zamiast /ciasto wpisz /ciasta. Miałem podobnie na WvsP2. Kupiłem 2 razy i nie potrzebnie, bo po prostu w /uprawnienia jest wpisana zła komenda. Starczy trochę pokombinować Wink
@up gratuluję odkopu!
Proszę o zamknięcie/wyrzucenie wątku z powodu braku odpowiedzi autora.
@up Nie widać screena w tym wątku? Nie nabijaj postów... Proszę zamknąć temat z uwagi na brak odpowiedzi autora.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie