MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Naprawdę fajne nabijanie topy :P
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Naprawdę czy niektórzy tak upadli żeby robić multi konto Tongue?
Np. Remisiek Nawet boskich nie ma a ma 1500 zabitych dziwne co ? Albo Gandalf_15 500 kili 0 zgonów Harcor? nie sądzę Tongue
Albo np. te konta co 0 kili pełno dednów po 400-700 ? Dziwne co ?
701 jakpa
696 Yeskasas
498 teausas
416 Yestemks
(Mogę podkreślić że te konta mają idętyczną końcówke czyli widać że ktoś zrobił te 3 multi konta Smile)
To jest topa dedów na WD bardzo dziwne.
Ja bym na miejscu banana wzioł jakie ip robi te multi konta i dał bym mu bana na ip.
Zrestował też Topke na WD bo to jest nie realne co te ludzie robiąTongue I nie udciwie dla inny graczy.
Topka jest tu jak ktoś nie wieży http://minecraftowo.pl/wdms/ Sam zobacz !Tongue
Wow... Dziwne jak to zrobili. Naprawdę nie wiem
Lol w noc by wbili 1k killów nie możliwe Smile
@Deszczyk_Szymon
Pewnie na głównym koncie poszli do jakiejś bazy, a na mk dołączyli do innej drużyny. I tak cały czas sobie nabijali.
Za nie przestrzeganie regulaminu ban wieć powodzenia Remisiek Tongue
@Up2. Pewnie tak Smile
Remisiek nie dosyć że ma cheaty to jeszcze na Multi wbija topke...
Mówię na pewno kiilowali sobie te konta w nocy na pewno Tongue a jak wejdziecie na WD polecam /stats top nie realne 509 radio Tongue! Na pewno dostaną bana Smile ci dwóch. Ps. pisałem już wyżej że nawet boskich nie mają a to jeszcze bardziej nie realne Tongue
Gratuluje głupoty a temat podeśle do Banana
szybciej z banem skończą niż pozostaniem w topce, więc nie ma tu o czym dyskutować Wink takie rzeczy widać jak na dłoni w logach.
Stron: 1 2
Przekierowanie