MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: RoyalCraft.pl Propozycje
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam!
Mam pewne propozycje co do serwera RoyalCraft.pl!

Więc zacznijmy po kolei:
Lobby - ładne, wg mnie powinno zostać,
Creative - usunąć Creative 2, a Creative 3 zmienić nazwę na Creative 2,
SkyWars - spoko tryb tylko poczekalnia trochę stara (mogę zbudować wrazie czego więc się tego nie czepiajcie Big Grin),
Survival - tutaj czepiam się tylko dropu węgla i pereł (wg mnie powinno być Wegiel 2.0 %, a perły 0.4 %),
WaterBlock - do usunięcia,
SkyBlock PLUS - wg mnie może zostać,
PvP Kit - z 2-3 nowe kity,
GTA - może zostać Big Grin,
WvsP i WvsP 2 - do usunięcia,
Parkour - dodać wkońcu Parkour Przygodowy, Ekstremalny i Od Graczy,
MoB ArenA - do usunięcia,
Dodać RealLife!

Pamiętajcie, że to tylko wg mnie więc Możecie się z tym nie zgadzać.

Pozdrawiam miło i serdecznie OreX. Big Grin
Woj vs pot I i II to są bardzo dobra tryby i waterblock też jest fajny
Administracja jednak nie wprowadzi RealLive, ponieważ na Royalu gra mało osób, były by pustki. Po co wydawac pieniedze na tryb na ktorym nikt nie bedzie grac? Co do usunięcia trybów - Jestem na nie. Przez to może odejść dużo graczy.
@up napisałem Creative 2 do usunięcia
Nie zauważyłam, przepraszam ;-;
Co do usunięcia trybów jestem na Nie. Nowe tryby nie będą wprowadzane, chyba ze będziesz płacił za serwer z własnej kieszeni + kolejny tryb na którym byłyby pustki/jednostki graczy. Mapy do Parkoura zbuduj, to pogadamy.
@up Mogę zbudować tylko muszę się nauczyć jak je dawać do sieci.
Jak chcesz nowe rzeczy - zrób. Usuwać się nie opłaca, mniej graczy będzie.
Też się zgadzam. Mniej graczy by było, na internet łatwo się wrzuca, poszukaj na yt informacji.
Chodziarz żaden tryb, który zbudował Banan/Kalis, nie jest brzydki. Wszystko jest piękne Big Grin
Noo jak dla mnie too by można było wymyślić coś nowego ;> nowe klasy, wyglądy, to wcale nie jest zły pomysł

Nie chce nikogo urazić ale przez take "Jak chcesz nowe rzeczy to zrób" boo to nic nie wniesie Sad przecież nikt nie chce aby w pewnym etapie serwer stanął w miejscu i sie nie rozwijał.
Przekierowanie