MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: /Kill
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Mam prośbę do KalisaPro o zablokowanie graczom na tym trybie dostępu do komendy /kill bo gracze często tych naiwnych w celu uzyskania ich itków piszą im by wpisali to i np będą mieli diaxy oczywiście ja tak nie robię ale kiedyś tak przekonywano graczy naiwnych do wpisywania kill lub suicide i nadal gracze to mogą więc proszę o zablokowanie dostępu do tego. Z góry dziękuję za każdą wypowiedź Smile

takie kill działa nawet po wpisaniu kill nick gracza i zabija tego kto to wpisał
Survival = przetrwanie, chyba nie muszę wyjaśniać więcej Tongue
wm ale nie uważasz że to bezsensowne że gracze sami siebie dedają przez komendę to idiotyczne wg mnie
iron a jak się zbugujesz ? co wtedy? Big Grin
a komenda spawn? xd
Potwierdzam gracze tej komendy nadużywają w złych celach .
Trzeba uważać...jak ktoś jest naiwny to napisze /kill top.Jego problem.Tongue I tj. tesasz [jest to survival przecież]
A moim zdaniem to za bardzo utrudniło by prace adminom i pomocnikom po za tym każdy, nawet chyba najmłodsi gracze wiedza co oznacza kill jeśli nie to się dowiedzą i raczej drugi raz na to samo nie dadzą się nabrać.
Ja jestem na nie
Bo ta komendaa sie sprzydaje
Np kiedy chcesz sie zabić a nie mozesz to co masz zrobić xd ?
A to ze naciągają to ich sprawa
Ja nigdy tak nie.pisze
A jak juz kogoś podpuszcza to oznacza ze to totalny fk i noob
Zablokowane, zamykam
Przekierowanie