MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: BUG NA PVP [ MF ]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jestem sobie na pvp [ MineFox] i widzę kolegę nad pvp, nie wiem gdzie był napisałem /tpa .. i był tutaj : https://zapodaj.net/38cb85d5ca7d7.png.html
Widział on jak vip latał po pvp to sie do niego prze teleportował i kolega tam /sethome ustawił. Naprawcie to , bo łatwo kogoś zabić, stojąc tam nie jesteśmy na pvp czyli nic nie mogą nam zrobić nawet z łuku Smile Pozdrawiam
Na tabliczkach napisane jest, że latanie na pvp = ban. Ten gracz musi być odważny aby takie coś zrobić...
Nie o to mi chodzi czy latał, bardziej o to, żeby naprawic to jakoś bo można tam sobie /home ustawić. I latwo kogoś zabić np. Stoisz u góry tam gdzie dałem zdj na shift z ustawoinym wcześniej /sethome wbija jakiś koleś z diax eq ty pijesz silke skaczesz i go zabijasz, potem wychodzisz z pvp i znow na /home. Naprawcie to jakoś?

@down: automatyczne off /fly na pvp jest dobrym pomysłem.
A tę szklo to po prostu do sifitu można dołożyć.
Najlepiej dodać w rejonie pvp automatyczne wyłączenie /fly, ale tam gdzie stoicie można dać szkło by nie dało sie tam stać ;v
@refresh
Przekierowanie