MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Golemy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam. Gram na serwerze SkyBlock od ponad miesiąca. Dziaij zakupiłem u npc 3 proszki IronGolemów i 3 spawnery. Wydałem 90000+30000$
Jest jeden problem, a mianowicie WSZYTKIE proszki zniknęły ,a spawnery zostały. 90000$ stracone ! Jest jakas szansa na odzyskanie ?
Pozdrawiam
A jakieś dowody masz bez dowodów nic nie zrobią Tongue

Gram na serwerze mineserwer.pl
Mój nick z gry: transformers3
Spotkasz mnie na:
Wojownicy Dusz
Best RPG
Gta

Pomogłem daj diaxa
W jaki sposób zniknęły? Od razu po zakupie?
Opisz proszę w miare dokładnie, to bedzie można przetestować czy jest to jakiś powtarzalny błąd.
(28-November-2016 20:55:23)Piotrovsky napisał(a): [ -> ]W jaki sposób zniknęły? Od razu po zakupie?
Opisz proszę w miare dokładnie, to bedzie można przetestować czy jest to jakiś powtarzalny błąd.
Miiałem 1 w ręce. Kliknąłem na npc i nie zauważalnym jak zniknął, i tak kolejny raz i jeszcze raz po czym się kapnąłem Sad

(28-November-2016 20:03:18)Kuba333 napisał(a): [ -> ]A jakieś dowody masz bez dowodów nic nie zrobią Tongue

Gram na serwerze mineserwer.pl
Mój nick z gry: transformers3
Spotkasz mnie na:
Wojownicy Dusz
Best RPG
Gta

Pomogłem daj diaxa
Mamy wyspę top4 w rankingu. Wiem wiem.. To nie dowód. Nie mam frapsa cały czas włączonego. Jeśli npc są na komendach można sprawdzić w logach serwera.
Z tego co sprawdziłem to proszek znika zawsze jak się kliknie PPM.
Swoje prawidłowe działanie daje dopiero po kliknięciu PPM na spawnerze. Temat podeślę do Admina, z pytaniem czy można to zablokować.
(28-November-2016 22:19:59)Piotrovsky napisał(a): [ -> ]Z tego co sprawdziłem to proszek znika zawsze jak się kliknie PPM.
Swoje prawidłowe działanie daje dopiero po kliknięciu PPM na spawnerze. Temat podeślę do Admina, z pytaniem czy można to zablokować.
No tak troche bez sensu,że proszek znika odrazu jak kliknie sie ppm (nawet przez przypadek) 30000$ na skyblocku to nie jest duzo ale no... Mieć 90000$ a nie mieć to jest różnica.
Nie można tak działa plugin, pomyśle nad czymś autorskim jako zamiennik ale w twojej sprawie niewiele to pomoże.
Czyli bez powrotnie straciłem 90000$ na które pracowałem przez kilka dni ? Smile super Big Grin
No coz trzeba bylo nie klikac bezpodstawnie na proszki to bys ich nie stracil. W tym wypadku jest to twoja wina wiec pieniedzy nie otrzymasz. Ale zgadzam sie na to aby to zostalo naprawione bo gracze bede tracic kase przez bląd pluginu
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie