28-November-2016, 16:37:33
!!!!!!!ROK!!!!!!!!
NA
FORUM
NA
FORUM
Hej Hej Hej Hej ( jeśli widzisz 4 razy słowo ''Hej'' na niebiesko twoje zdrowie jest zagrożonexD )
Dzisiaj wybija dzień w którym jestem już rok na forum więc mogę tylko powiedzieć PIĄTKA STARY ! ;D
![[Obrazek: giphy.gif]](https://media.giphy.com/media/100QWMdxQJzQC4/giphy.gif)
W końcu roczek sporo osób poznałem dzięki niemu dużo osób mnie polubiło jak i również z nienawidziło ( no ale trudno

Ironhide- Dziękuje ci parówko jedno za rozmowy na ts za granie ze mną , śmianie się z nie których moich żartów, za charakter za piękne budowle xD ogółem dziękuje ci za to że jesteś dzięki tobie wiem że jest chociaż jedna osoba która mnie naprawdę lubi
SzymonPL - Ty mendo ty nie bierz wszystkiego na poważnie i zluzuj trochę ogólnie jesteś spoko starasz się bardzo pomagasz dużo i w ogóle . Sam w sobie jesteś spoko chociaż nieraz ci odbija ale to nie dziwne mi też czasem odbija na dekiel ;D
Vark123- Eh od początku z ironem to teraz

Gosia- Niewiasto ty moja xD gada się z tobą fajnie i przyjemnie. Masz świetny humor i świetnie że mogę pogadać z taką osobą jaką jesteś ty ( od razu mówię pierwsze słowa nie są na podryw )
Virka123- Przyjaciółko moja poznałem się ponad rok temu naprawdę fajnie się z tobą przyjaźni i fajnie się z tobą gada byśmy częściej gadali

Piotrovsky- Jedynie co mogę o tobie powiedzieć to na pewno to że masz świetny charakter który nawet ja bym chciał mieć totalnie obojętny i poważny wtedy kiedy trzeba zazdroszczę ci trochę
SzybkiBanan- Na pewno za zrekrutowania mnie na range policji za pare ciekawych prywatnych rozmów i za to że mi nawet ufasz dając mi permisje abym coś np naprawił albo coś dzięki
xKornelka -Fajnie się z tobą gada ale nie znam się jakoś bardzo dobrze ale ogólnie mówiąc jesteś miła i fajna życzę ci aby ci się poukładało w życiu
Spinning - Ty stary byku ty

Grzesiek88899 - Dla mnie jesteś kozak

SnowPL dzięki że pozwoliłeś nam zrobić coś dla serwera dając nam możliwość budowania świąt na serwerze

DJHYDRANT- za rozmowy w większości i za te twoje nieraz takie sobie teksty ;D xD
Osoby grające ze mną w Paragon- Dzięki wam jeden z moich wątków nie wylądował w koszu i niektóre gry były naprawdę na interesującym poziomie rozgrywki
Dzięki Ogółem całemu Forum któremu ja poznałem naprawdę dzięki wam nie raz miałem uśmiech na twarzy i naprawdę dzięki wam miło mi się tu spędza czas może kiedyś napisze 2 lata na forum ale to czas pokaże
Dzięki za przeczytanie wątku PA!
![[Obrazek: giphy.gif]](https://media.giphy.com/media/kOnoObmFUE0k8/giphy.gif)