28-November-2016, 16:21:48
01-December-2016, 19:52:48
A to nie jest przypadkiem tak, że konto jak ktoś się zalogował na serwerze to nie musi być twoje?.
Ja tak mam na mcsurvi, bodajże, bo na ms i na mf mam moje konto Dinner a na mcsurvi ktoś mi chyba zarąbał i w sumie sam do końca nie wiem czy to jest karane, że ktoś mi jakby zarypał konto z serwerowni, czy nie, bo w sumie to nie jest ten sam serwer co mf czy ms więc chyba gość ma prawo założyć sobie konto o nicku dinner co nie?
Ja tak mam na mcsurvi, bodajże, bo na ms i na mf mam moje konto Dinner a na mcsurvi ktoś mi chyba zarąbał i w sumie sam do końca nie wiem czy to jest karane, że ktoś mi jakby zarypał konto z serwerowni, czy nie, bo w sumie to nie jest ten sam serwer co mf czy ms więc chyba gość ma prawo założyć sobie konto o nicku dinner co nie?
02-December-2016, 01:28:04
http://mineserwer.pl/Temat-Straci%C5%82e...formacjami
@UP Ehh.. Dinner, ale to jest konto premium, więc powinien odzyskać hasło (jeżeli to nie jest kłamstwo oczywiście
)
@UP Ehh.. Dinner, ale to jest konto premium, więc powinien odzyskać hasło (jeżeli to nie jest kłamstwo oczywiście

04-December-2016, 14:25:01
Jeśli nikt na tym koncie nie kupował żadnych usług premium tj. sms, to będziesz mógł grać na tym koncie.
19-December-2016, 08:55:33
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.
Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.
Pozdrawiamy
Administracja Forum.