Potrzebuję tytułów gier na X360 do pogrania we 2 osoby, na jednym ekranie (split screen/podzielony ekran).
Preferowane gry wymagające pada, platformówki, zręcznościowe, wyścigi. Bez kinecta.
Żadna sportówka, bijatyka, rpg - ogólnie gra żeby odpalić raz na jakiś czas.
Ktoś coś ma do polecenia?
Minecraft jest na połówki grałem i gram, działa. (-J-)
Gdybym chciał grać w MC to grałbym na kompie...
MC to sandbox, więc odpada.
(Forza Horizon) super gra wyścigowa na xboxa, polecam ci ją obczaić na yt także, oglądałem, nawet grałem kilka razy u znajomego, mi ogólnie gra się podoba. nie pamiętam szczerze czy tam był potrzebny pad.
Pierwszą grą jest Call of duty. Nie pamiętam która część, ale to jest część związana z zombie. Mniejsza!
Druga gra to Forza Horizon. Grałem w pierwszą część, ale druga też może być spoko.
Trzecia gra to Mortal Combat X. Gram w nią z kolegami i polecam!
Czwartymi grami są gry Lego, między innymi:
LEGO Harry Potter 1-4 oraz 5-7
LEGO Marvel Super Heroes
LEGO Pirates of Caraibes
LEGO The Lord of the Rings.
Itd. takie tam gry lego.
Nie znalazłem opcji gry na podzielonym ekranie w Forza horizon. Na pewno jest?
Forza motorsport ma coś takiego.
@kubixlol2 - strzelanki nie kwalifikują się pod to co pisałem, szczególnie pisanie "któraś część" - CoD ma ich sporo. To samo MK X
seria Lego - odpada.
//edit a jednak zainteresowała mnie ta seria, załatwiam

gdyby nie dzielony ekran zaproponowałbym GTA V po zawiera elementy zręcznościowe wyścigowe i jakie ci się tam podobają no ale niestety raczej nie da się tego podzielić
Zadam pytanie gra może być denerwująca/wkurzająca ?
Jak spełnia wymagania które napisałem w pierwszym poście to pisz od razu, a nie zbędne podchody...
Będę miał tytuł to będę wiedział czy się spodoba czy nie.
Ja osobiście polecam Rayman Legends - fajna platformówka, dla jednego do czterech graczy