Nazwa użytkownika zbanowanego : osxmaster17
Jesteś recydywistą?: nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: bo gdy grałem na mineserwer.pl na trybie jali zostałem zbanowany przez redoshi gdy kopałem se na sektorze (z) i zostałem zbanowany powód przebywanie na nieodblokowanym sektorze ale przecies miałem vipa moze na wszystkie sektory
zy góry dziekuje
Serwer: MineSerwer.pl
Potwierdzam grałem z nim i gadałem na ts i nagle mówi mi ze dostał bana. A dostał tego bana że był na sektorze [z] a miał vipa. Nawet wcześniej jak grałem z nim na wd to miał dostęp do /uzbrojenie /narzedzia
i na lobby miał tag vip
Nie mam ss chatu bo mi uciekł więc takie coś z crystala musi wystarczyć
http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=ID6N
Gdy się do kogoś teleportujemy pokazuje jego sektor i nick, jeśli osoba ma vipa, pokazuje [vip] nick, tak jak jest to pokazane wyżej. Nie mam ss że stoisz na danym sektorze no ale sam sie przyznałeś więc ktoś ma jeszcze jakieś pytania?
Teleportowanie do [a] osxmaster17, gdybyś miał vipa było by [iVIPi] osxmaster17, rozpisuje to tak bo twój kolega miał problem ze zrozumieniem.
a podobno vip może na wszystkie sektory to jak ja bu mug wchodzić na sektory wszystkie
@Refresh
@up refresh robimy min. co 24 h
Dla Mnie to Redoshi ma rację. Ma również dowody, ale może osxmasterowi się coś zbugowało.
Jednak jeszcze kiedys ten typ mial cheaty, wiec ban sluszny

@up
Każdy może tak powiedzieć
@up2
Napisalem "kiedys" czyli chyba w wakacje, na wd miales paladyna, i chamsko cheatujac, dobiles do ninji.
Teraz nie wiem co masz.