27-November-2016, 16:27:12
Siema! Z okazji tego że jestem na forum ponad grubo 4 miesiące Chciałbym opowiedzieć wam o swoim życiu
. A i jeszcze dodatkowo na końcu będzie ciekawostka.
Więc lecimy. Nazywam się Marcin i urodziłem się 22 grudnia 2005 roku. Jako jedyny ze swoich starszych braci urodziłem najwcześniej. Ponieważ o 1 w nocy xD. Gdy miałem 3 lata przeprowadziliśmy się do bardzo dużego domu w którym teraz mieszkam 10 lat. Ze swojego dzieciństwa pamiętam dość sporo. To że bardzo często byłem na dworze to że latałem po całym domu ze ścierką i to że bardzo lubiałem chodzić po schodach xD. Gdy miałem 4 lata poznałem mojego pierwszego najlepszego przyjaciela czyli Maćka jego nick to : maciejek10101010
. Po tym jak się poznaliśmy bardzo rzadko się się na siebie denerwowaliśmy. Maciek i ja bardzo często się bawiliśmy i teraz też tak jest. Gdy poszedłem do przedszkola byłem bardzo zły.. nienawidziłem tam chodzić ze względu na moją grupę i wychowawczynię.. Gdy pierwszy raz pojechałem na wakacaję do Niemiec bardzo się cieszyłem że w końcu zwiedzę trochę świata
. Na wakacjach w Niemczech nie nudziłem się w ogóle! Poznałem tam kolegów z Polski chodziliśmy razem na staw wodny w parku jeździliśmy na wycieczki... Gdy już wróciłem do Polski Maciek pokazał mi grę wiadomo jaką MINECRAFT! xD. Graliśmy razem w dość wczesną wersje minecrafta więc mogły być trochę nudy. Gdy jednak poznaliśmy tryb wielosobowy graliśmy na serwerze minecraft polska. Graliśmy ta godzinami
! Gdy już miałem 9 lat zaczęła się przygoda z mineserwerem na początku gdy wbiłem na survival. Gdy odwiedził mnie Maciek zauważył tryb GTA (stara wersja) Od razu tam wbiliśmy. Wtedy powoli zaczęła się przygoda z Dinnerem xD. Gdy maciek zakupił 30 k kupił licencje na zabijanie mini guna, i wiele innych. Zawsze gdy wbijaliśmy na serw strzelaliśmy się z Dinnerem
. Gdy już miałem 10 lat. Zaczęła się moja przygoda z WD. BARDZO długo tam grałem. Lecz po resecie hajsu straciłem passę. I odszedłem na chwile od Minecraft. I uwaga 2015 rok moje urodziny! Dostałem najlepszy prezent na świecie: Czarny xbox one z grą FIFA 16 i Plantys vs Zombies Garden Warfare. i w końcu nastał rok 2016! Wtedy poznałem dużo innych osób w realu i otworzyłem się bardziej do ludzi! i 12 sierpnia dołączyłem na forum
!
I tak właśnie zaczęła się moja przygoda z forum która się przecież nie skończyła! Poznałem wiele wspaniałych osób między innymi: DzikaRyba, Dinner i cały gang Grove, manilax, KalisPro, Szybkibanan i wiele innych! w końcu dzięki temu zrobiłem to o czym marzyłem czyli poznać tyle ludzi! Jeszcze raz dziękuje wszystkim!
Tera czas na ciekawostkę! : Mam 2 konta FeriDoritos i DiamondPlayGames xD
myślę że nikt się nie obrazi a zwłaszcza administracja. Teraz jeszcze pora na fakciki ;3.
1. W mojej klasie jest 26 uczniów
2. Mieszkam najdalej od szkoły -.-
3. Mam zwierzątko domowe : psa
4. Bardzo lubie herbate xD
5. Często używam aplikacji same quizy
6. Mam 2 barci pełnoletnich.
7. W pokoju zawsze mam syf XD

Więc lecimy. Nazywam się Marcin i urodziłem się 22 grudnia 2005 roku. Jako jedyny ze swoich starszych braci urodziłem najwcześniej. Ponieważ o 1 w nocy xD. Gdy miałem 3 lata przeprowadziliśmy się do bardzo dużego domu w którym teraz mieszkam 10 lat. Ze swojego dzieciństwa pamiętam dość sporo. To że bardzo często byłem na dworze to że latałem po całym domu ze ścierką i to że bardzo lubiałem chodzić po schodach xD. Gdy miałem 4 lata poznałem mojego pierwszego najlepszego przyjaciela czyli Maćka jego nick to : maciejek10101010

I tak właśnie zaczęła się moja przygoda z forum która się przecież nie skończyła! Poznałem wiele wspaniałych osób między innymi: DzikaRyba, Dinner i cały gang Grove, manilax, KalisPro, Szybkibanan i wiele innych! w końcu dzięki temu zrobiłem to o czym marzyłem czyli poznać tyle ludzi! Jeszcze raz dziękuje wszystkim!
Tera czas na ciekawostkę! : Mam 2 konta FeriDoritos i DiamondPlayGames xD
myślę że nikt się nie obrazi a zwłaszcza administracja. Teraz jeszcze pora na fakciki ;3.
1. W mojej klasie jest 26 uczniów
2. Mieszkam najdalej od szkoły -.-
3. Mam zwierzątko domowe : psa
4. Bardzo lubie herbate xD
5. Często używam aplikacji same quizy
6. Mam 2 barci pełnoletnich.
7. W pokoju zawsze mam syf XD