MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [UnBan] kajan51
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Nazwa uzytkownika zbanowanego:kajan51
Jestes recydywistą:tak
Dlaczego chcesz dostan unbana: jak wchodze na serva pisze mi takie cos:
cheater }; koledzy cie wystawili )= o co tu chodzi? i od kogo i dlaczego kto powiedzial te bzdury ?
server:ms

a jak to butoman123 to tak cheatowalem ale to wieki temu a on nadal mysli ze to robie
http://mineserwer.pl/Temat-Hacker-wvsp2-...ht=kajan51 ale to juz dawno i kara juz minela

a po za tym na forum nie ma zadnego zgloszenia na mnie oprocz tego powyzej i co wierzycie ze ktos bez dowodow powiedzial on ma chaxy?
i ban ? rly?

a po za tym na forum nie ma zadnego zgloszenia na mnie oprocz tego powyzej i co wierzycie ze ktos bez dowodow powiedzial on ma chaxy?
i ban ? rly?
Pewnie banan zbanował.
Powód masz podany ;p
ale ej ja nawet nie wiem za jakie haxy i jak mnie wystawili w grze powiedzieli ze mam chaxy bez zadnego filmu i SS?
Bez dowodów nikt by Cie nie zbanował
albo mnie zbanowal ten michal ktory wbil bananowi na konto ten jego kuzyn

no wlasnie a jednak bana mam

bez zadnych dowodow tylko ze koledzy mnie wystawili jak?powiedzieli na chacie on ma chaxy i dostalem bana:?

a po za tym mozecie mnie jakos przez ts sprawdzic
To jest mało prawdopodobne że ktoś wbił na Jego konto i Cie zbanował. Co do bana zawsze musimy mieć pewność co do słuszności bana.
to co będzie unban?

przeeciez nie macie tej pewnosci ze ban na mnie jest sluszny
Nie jest możliwe sprawdzanie przez ts
Nikt sie na konto bananowi nie wlamal
Po prostu jakiś kolega Cię wkopal, rozumiesz?
Juz sam sobie przeprowadź dochodzenie kto
ale jak wkopal wy wierzycie jak ktos wam powie Kajan ma haxy a wy mi dajecie bana bez dowodow?

a na forum nie ma zadnych skarg oprocz tej powyzej

no to pokazcie te dowody na mnie

te ktorymi mnie zgloszono
Nie musi być skarga na forum, może być po prostu w grze lub na pw do moderatora
Stron: 1 2
Przekierowanie