Założę się, że sam go sprowokowales :v
Ciekawe jak byś Ty się zachował gdyby ktoś spalił Ci prośbami o opa...
nie dziwię się jego furi, jak na co dzień jak tylko jest na serwerze to go każdy pyta o:
(daj mi opa plose) (ale to ty jesteś banan bo wyglądasz dziwnie) (banan mogę być policją ?)
z takimi tekstami to wy sami pomyślcie co piszecie, jasne że wam nie da.
Ale wy i tak piszecie żeby być tylko fajnym na odc. "niektórzy mnie zrozumią".
Banan jest jedną z najspokojniejszych osób na serwerze, no ale wy musicie go tam prowokować.
Tylko że ktos sie włamał na jego konto

sam mówił tak pisał że jest u niego w domu i że banan je sniadanie

Nie da się włamać - spróbujesz wbić na jego nick lub Kalisa - dostaniesz z automatu bana IP (chyba IP)
--------
@temat: Szybki jest cierpliwy... pewnie go sprowakowaliście np. "daj opa, no daj, daj!"
A może pozwolicie się Bananowi wypowiedzieć
Trzeba być "debilem" aby pisać skargę na właściciela serwera XD i pisać że "chce opa"
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.
Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Niepotrzebnie kasujesz dominik, ja tam swoje 3 grosze dodam, na moim koncie na wojownicy vs potwory dalem zagrać mojemu kuzynowi jedną rundę, kuzyn się przywitał przedstawił się na czacie że nazywa się michał, na co MrFroxiP wyskoczył że to haker, złodziej - michał nazwał go debilem skoro nie potrafi czytać i przetwarzać informacji, na co froxi mu wygrażał i kazał dać sobie operatora aby "udowodnić" że jest moim kuzynem...
podpisuję się pod tym co mówił michał, niestety w pełni się z nim zgadzam... :|
nie wiem chłopie komu chcesz mydlić oczy ale oczerniać "kochanego właściciela" nie będziesz