27-November-2016, 12:31:23
Yo! Wpadłem na pomysł aby dodać osiągnięcia, za które dostawalibyśmy nieco forsy. Osiągnięcia można wykonać tylko raz w życiu. Jednak zdaje sobie sprawę, że mogą być pewne nadużycia np. Ktoś zdobędzie jakieś łatwe do zdobycia osiągnięcie, stworzy nowe konto i znowu zdobędzie to samo osiąg. i przeleje na jego pierwotne konto $ itd. Dlatego będą to bardzo pracochłonne i żmudne misje aby innym nie chciało się nadużywać. Nie będą to misje tylko dla tych, którzy już jakiś czas grają na tym trybie i mają koks ity. Będą to questy podporządkowane pod większe grono osób (ci słabsi i ci lepsi) jednak będą pracochłonne. Czytajcie dalej a z czasem dowiecie się o co chodzi 
Mamy tak zwany Dziennik osiągnięć, w którym znajdują się misje, za które dostajemy hajs.
1. ULICZNY DEALER
POZIOM TRUDNOSCI: SREDNIE
OPIS: Hej! Ostatnio hajs mi sie nie zgadza i musze coś wymyslic, bo w przeciwnym razie zbankrutuje. Jakbym Ci powiezyl 10 gram koki to bys ja sprzedal? Wystaw na rynek za jakies połtora kafla, a będzie OK.
ZADANIE: Sprzedaj 10 kokain za 1500$ na /oferty.
NAGRODA: 900$
2. POLICJANT
OPIS: Na ulicy palaszy sie spora ilosc zlodzieji i handlarzy narkotykow. Czesto sa przebrani z czarne garnitury z ciemnymi okularami. Zlap ich jak najwiecej! Pomoze Ci w tym Palka policyjna Pokaz im, ze z prawem sie nie zadziera!
ZADANIE: Zabij 75 graczy w wloskich garniturach za pomoca palki policyjnej
NAGRODA: 300$
3. SNAJPER
POZIOM TRUDNOSCI: LATWE
OPIS: Sluchaj, znajdz dobra kampe i pocwicz umiejetnosci snajpera! Jak juz znajdziejsz, chwyc dowolna snajperke, wymiez cel i pusc strzal! Staraj sie trafiac w glowe aby obrazenia byly wieksze.
ZADANIE: Strzel 30 strzalow w glowe, uzywajac przy tym dowolnej snajperki.
NAGRODA: 150$
4. TERRORYSTA
OPIS: Ostatnio malo sie dzieje w naszym miescie. Trzeba cos z tym zrobic! Uzbroj sie w kalacha, 5 granatow i powysadzaj co tylko zechcesz!
ZADANIE: Zabij 50 graczy bronia Ak-47 i wysadz 5 dowolnym granatem.
NAGRODA:
500$
5. ASSASSIN
POZIOM TRUDNOSCI: BARDZO TRUDNE
OPIS: Jakbys wykonal ta misje to bym cie oplacil na 10 lat! Sproboj zabic zabic Obame bez najmniejszego drasniecia!
ZADANIE: Wykonaj questa "Kapitel USA" nie tracac ani jednego HP.
NAGRODA: 10'000$
Możliwe, że mnie z tym Assassinem poniosło, jednak chodzi o to aby była zabawa
To narazie tyle. W głowie mam jeszcze full pomysłów jednak nie chce się rozpisywać, skoro może i tak zostać nie zaakceptowane. Z jednaj strony banan, będzie miał dużo do pisania, z drugiej uważam, że to jest lepsze niż jakaś kolejna mapa. No cóż, oceńcie mój pomysł!
Właśnie! Co do pierwszego to mam mieszane uczucia, bo można to łatwo nadużywać, więc trzeba by to osiągnięcie jakoś zmienić.

Mamy tak zwany Dziennik osiągnięć, w którym znajdują się misje, za które dostajemy hajs.
1. ULICZNY DEALER
OPIS: Hej! Ostatnio hajs mi sie nie zgadza i musze coś wymyslic, bo w przeciwnym razie zbankrutuje. Jakbym Ci powiezyl 10 gram koki to bys ja sprzedal? Wystaw na rynek za jakies połtora kafla, a będzie OK.
ZADANIE: Sprzedaj 10 kokain za 1500$ na /oferty.
NAGRODA: 900$
2. POLICJANT
OPIS: Na ulicy palaszy sie spora ilosc zlodzieji i handlarzy narkotykow. Czesto sa przebrani z czarne garnitury z ciemnymi okularami. Zlap ich jak najwiecej! Pomoze Ci w tym Palka policyjna Pokaz im, ze z prawem sie nie zadziera!
ZADANIE: Zabij 75 graczy w wloskich garniturach za pomoca palki policyjnej
NAGRODA: 300$
3. SNAJPER
POZIOM TRUDNOSCI: LATWE
OPIS: Sluchaj, znajdz dobra kampe i pocwicz umiejetnosci snajpera! Jak juz znajdziejsz, chwyc dowolna snajperke, wymiez cel i pusc strzal! Staraj sie trafiac w glowe aby obrazenia byly wieksze.
ZADANIE: Strzel 30 strzalow w glowe, uzywajac przy tym dowolnej snajperki.
NAGRODA: 150$
4. TERRORYSTA
OPIS: Ostatnio malo sie dzieje w naszym miescie. Trzeba cos z tym zrobic! Uzbroj sie w kalacha, 5 granatow i powysadzaj co tylko zechcesz!
ZADANIE: Zabij 50 graczy bronia Ak-47 i wysadz 5 dowolnym granatem.
NAGRODA:
500$
5. ASSASSIN
POZIOM TRUDNOSCI: BARDZO TRUDNE
OPIS: Jakbys wykonal ta misje to bym cie oplacil na 10 lat! Sproboj zabic zabic Obame bez najmniejszego drasniecia!
ZADANIE: Wykonaj questa "Kapitel USA" nie tracac ani jednego HP.
NAGRODA: 10'000$
Możliwe, że mnie z tym Assassinem poniosło, jednak chodzi o to aby była zabawa

Właśnie! Co do pierwszego to mam mieszane uczucia, bo można to łatwo nadużywać, więc trzeba by to osiągnięcie jakoś zmienić.