MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Propozycja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam.
Chciałbym zaproponować propozycje dotyczącą UnBanALL .
A więc tak. Z okazji nadchodzących świąt BOŻEGO NARODZENIA i NOWEGO ROKU mam propozycję o zrobieniu UnBanAll. Ten pomysł dałby nową szanse dla graczy
ukaranych za oszukiwania oraz tych co zostali ukarani nie słusznie. Serwer mógłby na tym też skorzystać, ponieważ byłaby większa ilość graczy na serwerze tych co zostali ukarani i dzięki temu dostali nową szanse , i wróciliby do dalszej gry na serwerze . Co też zakupywaliby nowe usługi na serwerze. Dzięki temu serwery mogłyby się wzbogacać i mieć nowe fundusze.Według mnie na tym pomyśle skorzystaliby nie tylko gracze ,ale i serwer. Ja widzę same plusy tego pomysłu. Proszę o udzieleniu się na ten temat w komentarzach.

Dziękuję za przeczytanie mojej propozycji i rozpatrzeniu jej pozytywnie. Big Grin [/size]Wink
Aha, czyli to, że my siedzimy na serwerach, banujemy cheaterów, to teraz Ci, co zostali zbanowani, mają mieć za free unbana? Nasza praca się nie liczy? Takowego unbana nie będzie. Napewno.
UnBan all nigdy nie było dobre, szczególnie jak banowaliśmy boterów....
Na NIE
No dla mnie to tak srednio.
jak ktos dostanie ub, to znowu zacznie cheatowac. tak jakby daje mu sie druga szanse na cheatowanie, i wkurzanie graczy. ale jednak jak ktos dostal niewinnego bana od Grzeska (XDDD np.) to fajny byl by ten unban.
co prawda wiecej bylo by graczy, i pod choinke, Banan i Kalis dostali by wiecej hajsu xD Ale, swieta to swieta, nie? Jakis prezent na serwerze.
Jestem na NEUTRAL
Tak owa propozycja nie jest zla... Tylko wszyscy pewnie beda patrzec na to negatywnie... UB moglby dac 2 szanse dla tych graczy zbanowanych... Drugi raz pewnie by tak nie postapili bo ta kara ktora mieli dala im do myslenia. Ja nie mam nic przeciwko.

Foxiu masz racje Grzesiek zbanowal moje konto i brata konto... On sie chyba na nas uwzial... I dlatego w sumie chcialbym tego ub :/.
Siedzimy na trybach i wzrok się nam psuje...
Rozwiązujemy skargi...
Staramy się wnieść sprawiedliwość...
Czasem olewamy sprawy prywatne by oczyścić tryb...
Każdy robi co może...
Gracze robią skargi...
Cheaterzy zaczynają odpuszczać, powoli ale jednak...
Są coraz Nowe rekrutacje...
Sytuacja staje się powoli opanowana...
Coraz mniej tych chwastów...
Gracze siedzą 24/7 i zgłaszają...
Robimy to żeby nam wszystkim się lepiej grało...

A TERAZ TO WSZYSTKO MA POJSC NIE POWIEM GDZIE?!?!?
Chcesz UB ALL? Śmiało, zapłać za wszystkich zbanowanych.
Nie po to banujemy osoby łamiące regulamin, żeby teraz ich odbanować.
Cytat:Serwer mógłby na tym też skorzystać, ponieważ byłaby większa ilość graczy na serwerze tych co zostali ukarani
I po co takie osoby? Niech grają Ci, co są uczciwi, cheaterzy nie są potrzebni.
Cytat:Ja widzę same plusy tego pomysłu.
Najwyższa pora zmienić okulary, bo chyba wada wzroku się pogorszyła.

Zabawne jest to, że pisze to cheater z multikonta, wielokrotnie banowany na MS za cheaty.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie