MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Kilka pomysłów
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam administacje serwera mineserwer.pl . Chciałbym zaprezentować wam kilka pomysłów na wojownicy dusz . Ponieważ gra już staje się powoli nudna . Mianowicie dodanie do lobby 2 handlarzy jeden by sprzedawał uprawnienia takie jak np. na początku dodaje 4 staki jedzenia , dodaje na początku cały żelazny set . dodaje 4 staki budulca . Drugi handlarz sprzedawał by kilka broni jak MIECZ ZAGŁADY miałby enchanty jak ostrość 5 zaklęty ogień 4 odrzut 2 szczęście 4 wydajność 5 niezniszczalność 5 . LASKA ODDALENIA miałaby enchanty jak odrzut 5 zaklęty ogień 2 ostrość 3 . ŁUK ZNISZCZENIA moc 5 płomień 3 zaklęty ogień 3 szczęście 5 wydajność 5 niezniszczalność 5 . Mam nadzieję że wam pomogłem .
No czy ja wiem niektóre enchanty są zbyt dobre chociaż z tymi handlarzami (tak jak na w vs p tak zrozumiałem) byłoby spoko Smile
Jak dla mnie te itemy za mocne są.

a co do handlarzy to czemu nie ale żeby jakieś normalne itemy sprzedawali a nie Smile
Handlarze z bronią będą świetnym pomysłem ale te enchanty za mocnę są Wink
Jestem na nie . Teraz i tak są specjalne Bronie itp. a jakby było tak łatwo masakra ...
każdy by biegal wykokszony ..
Te przedmioty sa przesadzone, moim zdaniem to do odrzucenia!
Pomysł nie ciekawy, przedmioty są przesadzone.

Jestem na nie.
Rzeczy za dobre,lepsze od łuku zagłady i miecza dusz.
Pomysł nie dopracowany,nie estetyczny.

Na NIE.
Itemy zbyt OP.
Jestem na nie , przedmioty przesadzone .
Stron: 1 2
Przekierowanie