MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: mini update
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
chodzi o to że na każdym pierscieniu powinno pisać co ile czasu działa .
Rozwijaj trochę bardziej swoje wypowiedzi i szczegółowo opisuj propozycję, bo taki przekaz 4.8/10
(24-November-2016 18:25:24)TonyMontana napisał(a): [ -> ]Rozwijaj trochę bardziej swoje wypowiedzi i szczegółowo opisuj propozycję, bo taki przekaz 4.8/10
Mu chodzi o to, iż na amuletach lub pierścieniach nie ma ile ten amulet/pierścionek działa.
Banan przykładowo ma mod który wyświetla mu efekty. Np amulet zniszczenia działa przez 8 sekund. No ale masz rację, paw nie rozwinął swojej wypowiedzi/propozycji.
Przperaszam że nie rozwinełem swojej wypowiedzi ponieważ nie umiem zbytnio rozwiać
StatusEffectHUD
Mod taki jak ma banan
Na efekty
Mu chodzi o to żeby na pierścieniu/amulecie było pokazane co ile czasu efekt się pokazuje (działa)

Jestem na TAK
Na TAK, przydałoby się to Wink!
Tak to byłoby przydatne ale chyba nie jest banan w stanie zmienić wszystkie pierścionki także te kto te macie najprawdopodobniej nadal tej informacji by nie zawierały Tongue Aczykolwiek jestem na tak Smile
Może i dobry pomysł, ale szkoda czasu na taką rzecz. Jeśli ktoś ma pierścień to może sobie policzyć, jeśli nie ma to może zapytać graczy na serwerze, na pewno odpowiedzą. Smile
Takie jest moje zdanie.
głupota szczególnie że pierścienie sa aktualizowane... w wyniku czego miałbyś pierścien na którym by pisało coś innego niż dostajesz.
Stron: 1 2
Przekierowanie