MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Pomysł z obywatelami.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam, mam dziś kolejny (jakże głupi) pomysł. Co wy na to ,żeby z obywateli było 50% szans na wydropienie od 0,5 $$ do 1 $$ ? Myślę ,że byłby to fajny dodatek, do widzenia .
Chyba upadłeś na głowę.

Obywateli jest pierdyliard w mieście, a gdyby tego było mało jeszcze nie atakują i mają mało hp. Stanowcze N I E .
@up chodzi mi o to ,zeby była mała szansa na to ,że sobie wydropisz, a nie ze z kazdego dropi bo 1 $$
Bezsensu pomysł. Bardziej głupiego nie widziałem. Lepiej nie bierz się za takie wątki a tym bardziej za forum bo źle ci to wychodzi...
Jak napisali poprzednicy pomysł bez sensu - zabijanie obywateli to żadne wyzwanie a to że dasz ileś tam procent szans nie zmieni tego pomysłu na lepszy
Po co 4 głosy? Wystarczy Tak i Nie, a ty wcisnąłeś tam dwie niepotrzebne...
Co do tematu, beznadziejne... Szybki zarobek
NOPE
Prędzej banan zrobi że z kolumbów będą dropić łupy z banków Cool
Hhahahah kolejny głupi pomysł, nie wnoszący nic do gta nowego. Jak chcesz pozarabiać $$$ na mieście to idź zabijaj mafie, bo z nich zawsze dropi chyba 1$, a nie darmowa fabryka kasy. Proszę o szybkie zamknięcie wątku, gdyż naprawdę jest on nic nie warty...
Głupota...
Pomysł bez sensu... darmowa nabijarka hajsu...
Cytat:(...)Co wy na to ,żeby z obywateli było 50% szans na wydropienie od 0,5 $$ do 1 $$ ?
50%? Zdecydowanie za dużo. Obywateli na mapce jest multum... wystarczyłoby stanąć gdzie kolwiek (koło ich respa) i na nich czekać... Darmowy hajs w kilka sekund.
Na GTA spora grupa ma dobry sprzęt, więc w kilka sekund zabijałaby sporo obywateli. Co za tym idzie - duże zarobki.
Z obywateli dropią kurczaki - to już dużo daje.
Możesz sprzedawać je po 32 szt. i zarobisz. Jest jeszcze wiele innych sposobów na zarobek...
Cytat:Witam, mam dziś kolejny (jakże głupi) pomysł.
Tutaj dobrze zaznaczyłeś - głupi pomysł.
Propozycja nie przemyślana i zbyt opłacalna.
Stron: 1 2
Przekierowanie