cześć otóż mam ostry dylemat czy wybrać ducha czy bereserkera? Duch jest dobry bo się zamienia miejscami ale bereserker ma 13 zyc ;P
Duch - możesz (np. diamentowego gościa) na przepaść z im i można go zabić
Polecam ci
Powiem tak - ja kupiłem ducha bo wydawało mi się że ta zmiana jest kozak, ale aż taka super nie jest ( oczywiście czasami się przydaje, czasami dzięki niej zabijam typów w diaxach, ale nie jest to takie super op ). Natomiast te dodatkowe hp przydaje się najbardziej gdy masz set i boskie i wtedy te +3 hp będą przydatne.
Wszystko zależy od twojego stylu gry. ( mimo wszystko zdolność ducha jest przydatna, tak więc nie umiem ci doradzić xd)
@up2 tylko że jest czasowa nietykalnosc i ne dostanie obrażeń berserker to mega klasa więc jak dla mnie berserker
Duch - możesz wskoczyć po za mapę i zamienić się z kimś miejscami wtedy on ginie
Albo np jesteś na dachu i kto broni kamienia to możesz się znim zamienić i on nie ogrania nic a ty masz 5-6uderzen
@up tylko że po zamianie nie możesz nikogo klepac przez około 5 sekund
Uderzeń w kamyk raczej o to Mu chodziło nie każdy naabija kile . Co do zamiany za mapę to nie często zdarzy się tak że ktoś będzie wystarczająco blisko i jeszcze trzeba trafić. Do takich zabaw lepszy skorpion. Jak już mówiłem berserker jest jedną z najlepszych klas ze względu na 13hp gdy bijesz się z kims na równe sety daje wielką przewagę.
Berserkera polecam! Jeżeli chce pokillac a jak chcesz zniszczyć kamień to ducha
Gram na serwerze mineserwer.pl
Mój nick z gry: transformers3
Spotkasz mnie na:
Wojownicy Dusz
Best RPG
Gta
Pomogłem daj diaxa
dzienki za odpowiedz lecz jeszcze poczekam z kupnem
Masz boskie?
Gram na serwerze mineserwer.pl
Mój nick z gry: transformers3