Witam nie było mnie tu od nie pamiętam jak dawno a jak sobie podanie zrobiłem ,to fachowcy policjanci już mnie osądzili :-)
Mniejsza wpis powyżej nie wydaje się zbyt użyteczny ,ale nie dziwię się że mało ludzi wchodzi na server jak geniuse policjanci nawet szans nie dają i już minusują-paranoja.
Admini i tacy jak tamci dwaj powinni zachęcać do grania i działania na forum i pouczać łagodniej jak kiedyś dostałem karę od podobnych "fachowców" zbyt dużą na jaką zasługiwałem :-(
Tak czy siak Admini i Policjanci powinny złagodnieć zamiast karać jak ciemiężycielcy
Ale o co chodzi w tym watku?
Nie pasuje Ci zachowanie kogos z moderacji?
O to ,że wg wzoru stworzyłem podanie a oni minusują mnie za to
Maja prawo wyrazic swoje zdanie, od tego sa punkty reputacji
Jezeli nie podoba im sie twoje podanie to wyrazaja to reputacja
Jakby im sie podobalo to by Ci dali plusy
Bezsens
Dalo Ci tylko 2 policjantow a ty juz odrazu o wszystkich mówisz jak ich jest z 30
Każdy ma prawo oceniać w ten sposób podania. Nie wiem o co jest ta sprzeczka. A ankieta jest tu nie potrzebna, bo każdy wie, że policja dobrze funkcjonuje.
No, a jak ktoś Ci zaspamowal plusami, to już szczesliwy byłeś
Te pkt sa dalej w jego reputacji ;>
No cuż tak czy siak fajnie ,że spełnili mój pomysł z powołaniem policji :-)
Powołanie?
Powolanie zyciowe:Policja na mineserwer, to powolanie na całe życie, naprawdę!
A tak na serio, to do kosza
Ehh... minusa dostałeś, bo twoje podanie był pisane z kolana, nawet nie pomyślałeś nad nim...
Cytat:Który tryby głównie nadzorowałbyś posiadając rangę Policjanta?Survival lub Reallive (nie wiem jakie jeszcze są)
Tryb na którym spędzasz najwięcej czasu:w starej wersji servera nie mam ustalonego konkretnie ,bo byłem na wielu
Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze:godzina do dwóch (zależy ile będę miał czasu)
Dla twojej wiadomości na RC nie ma trybu RealLive... a skoro "byłeś na wielu trybach" i "grasz na serwerze 3 lata", to powinieneś to wiedzieć.
Cytat:Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności RoyalCraft.pl?:głównie mówiłem adminom jak coś mnie intrygowało czy zgłaszałem serverowych przestępców,kupowałem wiele rzeczy związane z serverem superbronie na Wojownicy Dusz i Wojownicy vs Potwory i nie zliczę ile razu konto vip a streszczając starałem się być dość aktywnym i ja jako pierwszy dałem pomysł na policjanta :-) wiele razy widziałem przestępczość na serverze i stąd chciałbym zostać policjantem
Tak jak wyzej - Wojowników Dusz również nie ma na tym serwerze.
Wątek do kosza... dobija mnie ten spam o repki.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.
Pozdrawiamy
Administracja Forum.