MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN] PumaXDXDXD
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego : PumaXDXDXD
Jesteś recydywistą?: Tak... Glownie to przeklinanie.
Dlaczego chcesz dostać unbana: Hmm... Ciekawe przez kogo, kiedy,jak i gdzie... Jeszcze ciekawi mnie kto mnie zbanowal i pisal tak... http://screenshot.sh/oe3RHJKHOLE8v ... Normalnie pozdrawiam... AngryAngryAngry
Serwer: mineserwer.pl

Apropo pisal to z mojego konta brat... Jak byscie mieli watpliwosci...
Przeciez wiadomo za co masz bana, niektorzy wpisuja polskie znaki, nie wiem po co.
Jasne ale przez kogo gdzie i kiedy... Bo niepamietam... Bo dobrze wiem,ze takie wydarzenie nie mialo miejsca...
Pocieszę Cie to ja Cie zbanowałem było to na Wd logłeś tak nie pierwszy raz ale wtedy Cie złapałem nie ma co ciągnąć wątku wykorzystałeś bug i bana dostałeś.
Co haha naprawdę... Kiedy... Ty się na mnie uwzioles 2 raz już... To jest nienormalne... Nie mówiąc o tym olewaniu jak chciałem z tobą poprowadzić konwersję...

Jak nie pierwszy raz...

Na początku ty sam logales jak połowa WD...
Wszystko wyjaśnione, jak dasz dowody na Grzeska to porozmawiamy.
Irytowałes mnie a ja Cie olewałem jak mogłem się uwziać że Ci drugie konto zbanowałem ?? mówi się trudno jak nie umiesz przystosować sie do zasad panujących na serwerze będziesz banowany
Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=AUVY]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja serwera
Przekierowanie