Witam. Jak pewnie wielu wie administracja mało gra na trybach wojownicy dusz 1 oraz 2. Okropne jest uczucie, gdy trójka znajomych gra uczciwie, ma boskie przedmioty, sety i przychodzi gość, który kręci głową, zabija każdego na 2 hity, ucieka na wodę, biegnie i strzela z łuku po niej. Nie jest to propozycja aby administracja grała cały czas tam, lecz aby Banan dodał jedną osobę jako policjanta tylko na wojownikach dusz. Na pewno ulepszyłoby to rozgrywkę i wyeliminowało wielu cheaterów. Wiem, że zaraz znajdzie się ktoś, kto napisze, że niedawno była rekrutacja. Niestety odpowiem Wam, że to nic nie daje ponieważ ja bardzo rzadko widzę na wd jakiegoś policjanta. Kiedyś widziałem Antysteseona i wczoraj Ironhide.. Czasami są dni, gdy jakiś policjant lub pomocnik wejdzie. Wtedy gra jest przyjemna. Mam nadzieję, że moja propozycja zostanie wprowadzona, lub jakiś policjant zajmie się tym trybem bo zgłaszanie cheaterów to nie rozrywka ale męka. Jeżeli byłaby tak możliwość mógłbym zostać takim ,,stróżem,, wojowników dusz. Oczywiście żadne wynagrodzenie nie byłoby potrzebne, bo boskie mam a natomiast myślę, że tylko cheaterom nie przeszkadzają cheaterzy.
Pozdrawiam

maciejek10101010[/align]
Nie mów, że nikt nie wchodzi bo Grzesiek gra naprawdę często, to samo Vark. Pamiętaj że ludzie z Administracji to ludzie a nie boty które mogą być od 12 do 19 - nie chce się rozpisywać bo podobny post pisałem już z 15 razy. Jak widzisz cheatera to spróbuj go nagrać ( jeśli ci się nie chce to znaczy że ci nie zależy ) albo jak będzie następna rekreacja złóż podanie a wtedy będziesz mógł banować przez cały dzień
Ale czytałeś dokładnie to co napisałem? Mówiłem, ze widuje kilka osób z administracji i nikt nie wymaga aby grali non stop. Moją propozycją było dodanie osoby z permissiami tylko na WD, która jest w stanie pograć trochę i banowac tych nieuczciwych.
Yyyy czyli dać zwykłemu graczowi uprawnienia żeby sobie banował? Policja i pomo są od tego i nie będzie żadnej rekrutacji albo stanowiska "stróża" wd.
Pomyslaleś, ze wszyscy policjanci to zwykli gracze?
Sporej części moderacji nie widzisz, bo są na vanishu. A jeżeli są - nie są w stanie upilnować WSZYSTKICH graczy na trybie.
Dodamy Ciebie to kolejny napisze "bo ja też chcę, a maciejek jest tylko 1h dziennie".
Po części sam sobie odpowiedziałeś, resztę uzasadnił Ci GandalfTheGrey.
Nie ma możliwości aby gracz dostał uprawnienia do banowania, ponieważ te uprawnienia są dla moderacji.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!