Witak dziś pomiedzy godziną 14 :50 a 15:10 zostalem oszukany na /warp wymiana. Wpisałem komendę /Trade krzysiu7 . Włożyłem tam Demoniczny łuk (samonaprawa) pan krzysiu7 to zabrał i wyszedl z serwera luku nie ma a nie akceptowalem nic ani w calym eq tego nie mam a nawet poprzez komendę /poczta . ...A on mial dac za ten luk rubin l vl 8 i 2x diament lvl 7 niestety nie posiadam Dowodu w postaci filmu video. Prosze bardzo o zwrot łuku
Mój nick w grze : kamileqb1
Jak nie masz dowodów to nic nie zrobisz - ani użytkownik nie dostanie bana, ani ty zwrotu. Tak swoją drogą jak się chcesz wymieniać, to musicie siedzieć w osobnych "kabinach".
Siedzieliśmy w osobnych wiec nie ma mowy żeby łuk wypad
Ale jest cos takiego jak logi i mozna sprawdzic
Podałem godzine od do
Nie ma mozliwosci zeby ktos zabral Ci przedmiot jak byliscie w innych wymieniarkach i nie zaakcpetowales wymiany.
Widocznie nie jest to w 100 % bezpieczne.. widać zrobil to w taki sposob jakimś cudem... ze luk nie zdążył do mnie wrócić...
Sam sprawdzalem 10 razy czy napewno go nie mam i jak to jest możliwe wgl...
https://scr.hu/84ft/dpbbz A tutaj pokazuje kradziony łuk ... [Po kradzieży zalogowal sie po jakiejś godzinie]
Zostałem też tak oszukany. Leżały ity moje i tego typka ja dalem akceptuj a on cos szperal I nagle zakceptował i stracilem ity ;P
Nie zostaes oszukany tak jak kamileqb1 bo on napisal ze nie dal akceptuj tylko wlozyl luk i ten ktos mu go zabral jakos ; p
cóż za głupote pretensje możesz mieć sam do siebie, gdybyś był sam w wymieniarce to masz pewność że nikt ci nic nie ukradnie, jak wpuszczasz tam innych i przekładasz przedmiot to możesz przypadkiem go wyrzucić. Wciąż pretensje możesz mieć tylko do siebie, oczywiscie w przypadku nagrania oszust otrzymałby bana.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.
Pozdrawiamy
Administracja Forum.