Czy nasza szanowna administracja mogła by się zająć Survivalem? Ponieważ coraz więcej jest hax z smoczymi itp.
Chcesz pomóc - złóż skargę. Administracja pilnuje cały serwer, a nie tylko surv
Administracja to nie roboty co siedzą 24/7 na klockach, ja staram się być wszędzie ale co mi to daje jak ludzie jak widzą na chacie "(Policja) Maciej99999: Hej" to cheaterzy z automatu offają haxy

Zgłaszaj takich to nam pomożesz

(21-November-2016 20:04:34)Maciej999999 napisał(a): [ -> ]Administracja to nie roboty co siedzą 24/7 na klockach, ja staram się być wszędzie ale co mi to daje jak ludzie jak widzą na chacie "(Policja) Maciej99999: Hej" to cheaterzy z automatu offają haxy 
Zgłaszaj takich to nam pomożesz 
Nie pisz "Hej" to nie będą offać. Proste.
@up Ale to ludzie piszą do niego "hej"
@up 2
Nawet jak nic nie pisze to wystarczy napisać "M" i klikać tab, widać że jestem

Nic nie pisze to zawsze znajdzie się ktoś kto napisze "maciek daj mi coś bo ja bjedny"
Będą do niego pisać cześć Maciej999999, czy Maciej999999 Policjancie? Raczej cześć Maciej. Nikt nie każe mu odpisywać na powiatanie.
@up2 nie marudż najlepiej wykonuj swoje obowiązki i nie pisz do nikogo nic. Tylko graj i tyle. Jak już masz pisać to na pw.
Oczywiście pisz na czacie jak kogoś wołasz na sprawdzenie. Muszisz wytrzymać do policji+
Co do wątku @up 5 i 6 napisali już wystarczająco.
Toprostu nie piszcie hej. Wchodzicie na serwer dajecie /v i patrzycie pvp wiem, ze wy nie roboty, ale napiszcie gdzie moge do was pisać jakbym zauważył cheatera, bo nie daje filmów na yt, bo za dużo czasów najwyżej udostępniam na skype nagrania.