21-November-2016, 17:47:52
21-November-2016, 18:09:26
Pomysł? Jakikolwiek cel nowego seta? Jakikolwiek czynnik który może wpłynąć na konieczność dodania go? Każdy może napisać "dodajće seta takjego bo jeszcze takjego ńje ma a fajńe jest zepsuć cały tryp bo bendźie fajńe" na N I E
21-November-2016, 18:20:11
Zrób do niego texturę (zarówno jako item oraz jako model) a potem wymyśl nazwę i enchanty.
21-November-2016, 18:38:20
No właśnie najłatwiej napisać a trudno zrobić dopisz coś jeszcze
Gram na serwerze mineserwer.pl
Mój nick z gry: transformers3
Spotkasz mnie na:
Wojownicy Dusz
Best RPG
Gta
Pomogłem daj diaxa
Gram na serwerze mineserwer.pl
Mój nick z gry: transformers3
Spotkasz mnie na:
Wojownicy Dusz
Best RPG
Gta
Pomogłem daj diaxa
21-November-2016, 19:09:12
Jedno pytanie. Po co? Jakby był potrzebny dodatkowy set to by dawno był. Jest najbardziej popularny set wojskowy i policyjny. Po co komu taki set jak nikt nie będzie go kupował. Jeśli się nie mylę to mundur wojskowy to zbroja kolcza.
21-November-2016, 19:20:02
xD. Ja nie mogę pomysł żeby dodać kolce czy tam kolczy mnie rozbawił xD. Wątek mega śmieszny lecz chyba nie zostanie wzięty na poważnie <:
Można by do kosza?
Można by do kosza?
21-November-2016, 19:37:20
(21-November-2016 19:09:12)BATOKO_01 napisał(a): [ -> ]Jedno pytanie. Po co? Jakby był potrzebny dodatkowy set to by dawno był. Jest najbardziej popularny set wojskowy i policyjny. Po co komu taki set jak nikt nie będzie go kupował. Jeśli się nie mylę to mundur wojskowy to zbroja kolcza.
Mundur wojskowy to zbroja kolcza.
A co do tematu to jest on zupełnie bez sensu. Textury? Plugin? I po co zresztą komu kolejny set ;x
PS. Nie ,,wontku" tylko ,,wątku"

Eeee mundur wojskowy to zbroja żelazna, sorry.
CO SIĘ DZISIAJ ZE MNĄ DZIEJE!
21-November-2016, 19:48:59
(21-November-2016 19:37:20)SuicideSquad napisał(a): [ -> ]Plugin to tu raczej nie potrzebny, a texturę już kiedyś proponowałem i nawet banan mnie poprosił, żebym mu ją podesłał jednak pomysł został oficjalnie odrzucony. Czytaj inne wątki bo podobny wątek zrobiony prze zemnie istnieje już na forum. Można do kosza.(21-November-2016 19:09:12)BATOKO_01 napisał(a): [ -> ]Jedno pytanie. Po co? Jakby był potrzebny dodatkowy set to by dawno był. Jest najbardziej popularny set wojskowy i policyjny. Po co komu taki set jak nikt nie będzie go kupował. Jeśli się nie mylę to mundur wojskowy to zbroja kolcza.
Mundur wojskowy to zbroja kolcza.
A co do tematu to jest on zupełnie bez sensu. Textury? Plugin? I po co zresztą komu kolejny set ;x
PS. Nie ,,wontku" tylko ,,wątku"
Eeee mundur wojskowy to zbroja żelazna, sorry.
CO SIĘ DZISIAJ ZE MNĄ DZIEJE!
21-November-2016, 20:47:10
Napisałem to tylko po to żeby powiedzieć ze czasami ruski mają i jeszcze jest na mapie część seta mdzy innymi: buty i spodnie
22-November-2016, 12:25:10
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
![[Obrazek: image.php?di=4GHV]](http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=4GHV)
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!