MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: (Dodatek) policjant
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
W tym wontku mam pomysł żeby dodać set kolczyki do sklepu bo to 1 -Dyny set który nie występuje w grze myślę że zostanie dodany Smile)

Sr poprawa nie kolczyki tylko kolczy
Pomysł? Jakikolwiek cel nowego seta? Jakikolwiek czynnik który może wpłynąć na konieczność dodania go? Każdy może napisać "dodajće seta takjego bo jeszcze takjego ńje ma a fajńe jest zepsuć cały tryp bo bendźie fajńe" na N I E
Zrób do niego texturę (zarówno jako item oraz jako model) a potem wymyśl nazwę i enchanty.
No właśnie najłatwiej napisać a trudno zrobić dopisz coś jeszcze

Gram na serwerze mineserwer.pl
Mój nick z gry: transformers3
Spotkasz mnie na:
Wojownicy Dusz
Best RPG
Gta

Pomogłem daj diaxa
Jedno pytanie. Po co? Jakby był potrzebny dodatkowy set to by dawno był. Jest najbardziej popularny set wojskowy i policyjny. Po co komu taki set jak nikt nie będzie go kupował. Jeśli się nie mylę to mundur wojskowy to zbroja kolcza.
xD. Ja nie mogę pomysł żeby dodać kolce czy tam kolczy mnie rozbawił xD. Wątek mega śmieszny lecz chyba nie zostanie wzięty na poważnie <:
Można by do kosza?
(21-November-2016 19:09:12)BATOKO_01 napisał(a): [ -> ]Jedno pytanie. Po co? Jakby był potrzebny dodatkowy set to by dawno był. Jest najbardziej popularny set wojskowy i policyjny. Po co komu taki set jak nikt nie będzie go kupował. Jeśli się nie mylę to mundur wojskowy to zbroja kolcza.

Mundur wojskowy to zbroja kolcza.
A co do tematu to jest on zupełnie bez sensu. Textury? Plugin? I po co zresztą komu kolejny set ;x

PS. Nie ,,wontku" tylko ,,wątku" Smile

Eeee mundur wojskowy to zbroja żelazna, sorry.
CO SIĘ DZISIAJ ZE MNĄ DZIEJE!
(21-November-2016 19:37:20)SuicideSquad napisał(a): [ -> ]
(21-November-2016 19:09:12)BATOKO_01 napisał(a): [ -> ]Jedno pytanie. Po co? Jakby był potrzebny dodatkowy set to by dawno był. Jest najbardziej popularny set wojskowy i policyjny. Po co komu taki set jak nikt nie będzie go kupował. Jeśli się nie mylę to mundur wojskowy to zbroja kolcza.

Mundur wojskowy to zbroja kolcza.
A co do tematu to jest on zupełnie bez sensu. Textury? Plugin? I po co zresztą komu kolejny set ;x

PS. Nie ,,wontku" tylko ,,wątku" Smile

Eeee mundur wojskowy to zbroja żelazna, sorry.
CO SIĘ DZISIAJ ZE MNĄ DZIEJE!
Plugin to tu raczej nie potrzebny, a texturę już kiedyś proponowałem i nawet banan mnie poprosił, żebym mu ją podesłał jednak pomysł został oficjalnie odrzucony. Czytaj inne wątki bo podobny wątek zrobiony prze zemnie istnieje już na forum. Można do kosza.
Napisałem to tylko po to żeby powiedzieć ze czasami ruski mają i jeszcze jest na mapie część seta mdzy innymi: buty i spodnie
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie