MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: skarga
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
lolmen123452
Xkornelka
19.11.2016 , 20.11.2016
Xkornelka wchodząc na serwer od razu mnie zaczynała sprawdzić,dała mi 3 minuty na POBRANIE skype, mówiłem, że tak od razu nie można sprawdzać wchodząc na serwer, jednakże nie zdążyłem pobrać wyrzuciła mnie z serwera i dała mi bana, napisałem do Szybkiegobanana, odbanował mnie jednak na następny dzień znowu wchodząc zauważyłem log=perm. Myślę, że są to objawy prześladowania.
dowody: zelekk12 wierny kolega, dwa bany pod rząd
kara=degradacja na określony czas
Mineserwer.pl
Pozdrawiam

PS. Powinienem raczej dostać bana(niepotrzebnego jednak) ale jak już to na wybrany tryb
"dała mi 3 minuty na POBRANIE skype"
3 minuty kolego to ja dałam Ci na zaproszenie na Skype, gdybyś powiedział, że nie masz, dałabym Ci czas na pobranie, chyba nikt nie pobierze Skype w 3 minuty, zdaję sobie z tego sprawę, i zawsze daje dodatkowy czas.

"mówiłem, że tak od razu nie można sprawdzać wchodząc na serwer"
Nie ma takiej zasady, jeżeli poprzednim razem 2x logłeś, zbanowałam Cię, i kupiłeś UB, to nie myśl, że teraz hulaj dusza piekła nie ma. Sprawdzić mogę zawsze.

"jednakże nie zdążyłem pobrać wyrzuciła mnie z serwera i dała mi bana"
Bana dałam Ci odrazu, po co miałabym wyrzucać z serwera.

"napisałem do Szybkiegobanana, odbanował mnie jednak na następny dzień znowu wchodząc zauważyłem log=perm"
Ok, jednak dowody poproszę.

"Myślę, że są to objawy prześladowania"
To nie jest żadne prześladowanie, po prostu nie chcesz dac się sprawdzić, marnujac swój i mój czas, czy naprawdę tak trudno jest wykonać tę czynności? Dla mnie masz po prostu coś do ukrycia Wink

"dowody: zelekk12 wierny kolega, dwa bany pod rząd"
Jakie to są dowody? To tylko napisane, ze kolega dostał. Powtarzam po raz drugi, nie ma zasady ile razy można zbanować.

"kara=degradacja na określony czas"
Jeżeli już dostaję się degradację, to na zawsze

"Powinienem raczej dostać bana(niepotrzebnego jednak) ale jak już to na wybrany tryb"
Bany dajemy globalnie, nie ma banów na tryby.

Zacytowałam Ci wszystko co napisałeś, zeby nie było jakiś wątpliwości.
Jeszcze pragnę powiedzieć, że takie zasady stosuje się wobec wszystkich, nie jesteś wyjątkiem, i tak sprawdzam może 20% osób którym daję bany, gdyż nie mam takiego obowiązku, po to mam dodatkowe komendy vanish i tp żeby z nich korzystać.
Chciałam dać Ci szansę, i Cię sprawdzić, jednak sam sobie jej odmowiles.
Mógłbyś przedstawić dowód w postaci SS, dla którego jesteś pewien, że Ciebie Banan odbanował po napisaniu do niego?
lolmen123452 napisał(a):
na mineserwer.pl zostałem zbanowany za ,,cheaty''. Zbanowała mnie xKornelka, sądząc że mam triple (nie znam tego cheata). Dostałem perma po czym odbanowałem się sms. Gdy wszedłem na serwer xKornelka znowu chciała mnie sprawdzić, mówiłem, że dopiero co dostałem perma a ona i tak mi dała bana -.- Gdybyś mógł coś z tym zrobić to powiedz. Pozdrawiam
odbanowalem ci konto.

Subuj https://www.youtube.com/user/CraftBoardPL
--------------------------------

Serwery Minecraft 1.8 =) http://serweryminecraft.pl
Mial byc screenshot

W sumie za pierwszym razem to Cię też sprawdzałam, bana z powodem cheaty dałam chyba zły powód, miało być brak współpracy z administracja, lub z tego co pamietam obraza administracji :v
Chcę SS inaczej odrzucam
na mineserwer.pl zostałem zbanowany za ,,cheaty''. Zbanowała mnie xKornelka, sądząc że mam triple (nie znam tego cheata)."

Zbanowałam Cie za log podczas sprawdzania, lub obraza moderacji (chyba ze sie pomyliłam, jak juz pisałam wcześniej, i dalam powód cheaty, ale to na 90% nie). Czemu napisałeś ze Cię tak po prostu zbanowałam za cheaty jak Ty byles sprawdzany, czemu tego nie napisałeś?

Dostałem perma po czym odbanowałem się sms.
Gdy wszedłem na serwer xKornelka znowu chciała mnie sprawdzić, mówiłem, że dopiero co dostałem perma a ona i tak mi dała bana.

Ale tak jak już mówiłam, nie ma zadnego wplywu czy miales bana chwile wcześniej,czy nie, sprawdzić moge zawsze. Nie usprawiedliwia Cię to.
Kiedyś w trakcie jednej rundy na Wd dałem 4x perma tej samej osobie . Nie dziw się że jak raz nie odpowiedziałeś na wezwanie to zostaniesz poroszony o to nawet gdy kupisz ub nie ma żadnego okresu ochronnego
Żadne rzeczowe dowody nie zostały przedstawione. Odrzucam.

SKARGA ODRZUCONA

[Obrazek: MJxVhji.png]

-=Administracja=-

Akcja: Zamkniecie + przeniesienie wątku do kosz.

Prawdopodobne przyczyny odrzucenia skargi (czyli jedno lub więcej powodów jest przyczyna odrzucenia twojej skargi !)

[Obrazek: MJxVhji.png]
1. Zły dział Skargi
2. Niezastosowanie się do wzoru skarg.
3. Źle dodane dowody w skardze lub ich brak
4. Źle zatytułowany temat

Dodaj skargę prawidłowo a zostanie rozpatrzona
Przekierowanie