MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [UNBAN]MagicOfSkill
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego : MagicOfSkill
Jesteś recydywistą?: Nie , nie jestem.
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ , policjant ,,Vark123'' dał mi bana za ,,cheaty'' a ich nawet nie posiadam. Niewiem czemu akurat za cheaty ale ich nie posiadam a gdyby sądził ten policjant , że posiadam ponieważ , administracja ma zawsze racje ! Więc krótko mówiąc jeżeli on sądzi że mam te cheaty to i tak żałuję za to.Pozdrawiam Wink
Serwer: Mineserwer.pl

Jeszcze raz podam nick : MagicOfSkill Nazwa użytkownika zbanowanego : MagicOfSkill
Jesteś recydywistą?: Nie , nie jestem.
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ , policjant ,,Vark123'' dał mi bana za ,,cheaty'' a ich nawet nie posiadam. Niewiem czemu akurat za cheaty ale ich nie posiadam a gdyby sądził ten policjant , że posiadam ponieważ , administracja ma zawsze racje ! Więc krótko mówiąc jeżeli on sądzi że mam te cheaty to i tak żałuję za to.Pozdrawiam Wink
Serwer: Mineserwer.pl

Jeszcze raz podam nick : MagicOfSkill
Vark123 to pomocnik+ a nie policjant.
Po skonsultowaniu się z Varkiem, twierdzi, że napewno miałeś cheaty.
Vark to nie policjant tylko Pomocnik+, zresztą bardzo dobry, a jeżeli chodzi ci o to że dostałeś bana bez sprawdzania, to wiedz że nie musimy sprawdzać, gdy mamy pewność ;v.Więc sam sb odpowiedziałeś na prośbę o UB mówiąc " administracja ma zawsze racje ! ", bo skoro zbanował to miał pewność, a jeśli miał pewność to i rację.
Przekierowanie