MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [DODATEK] Telefon
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Witam,
Robiąc moją nową chatę pomyślałem, że fajnym dodatkiem (o ile jest to możlwie) byłoby dodanie w telefonie fukcji sklep np. OBI albo Castorama jak tam się będzie nazywało nie ważne, ale żeby można było kupować materiały budowlane to same co na czarnym rynku, bo jest to naprawdę męczące takie latanie na /warp dzialki i chodzenie tam, jak się np. czegoś zapomniało. Wiem coś o tym i to naprawdę jest męczące i denerwujące. Nie wiem czy jest możlwie dodanie tego dlatego daje to jako pomysł, propozycję.

@edit: Można dodać oczywiście całą zawartość przystanku ze spawnu, co by od razu rozwiązało problem rozdrabniania tematu na "Dodaj tepacz do morisa" tylko by się dodało od razu wszystko razem i by było gicioro.
Dobry pomysł bo tez mnie denerwuje takie latanie w tą i we wtą
Jestem na tak, czasem się to przyda jak ktoś działkę buduje Wink
Dobry pomysł Smile. Mnie to też wkurza jak tak muszę chodzić ciągle w tę i nazad xD.
Ja myślę że to dobry pomysłSmile bo komu chce się chodzić od hotelu do castoramy.
Na tak
Lol moje posty sie kasuja XD
Co do pomyslu to oczywiscie bardzo fajny
No ale patrzac na autora to jest wiadome Big Grin
Jedyny minusik to ze troche roboty to zajmie banankowi
(20-November-2016 16:25:14)0_Draco_0 napisał(a): [ -> ]Lol moje posty sie kasuja XD
Co do pomyslu to oczywiscie bardzo fajny
No ale patrzac na autora to jest wiadome Big Grin
Jedyny minusik to ze troche roboty to zajmie banankowi
Ale gdzie tam roboty... Wystarczy dodać to telefonu możliwość teleportacji do sklepu. No chyba, że banan ma zrobić tak, że itemy będzie można kupować tak jak jedzenie u kucharza - to to już inna bajka [emoji14]

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
Jak zwykle nasz obiad (po angielsku dinner to obiad) wpadł na ciekawy pomysł. Jestem na tak, łap + i myślę że można by też było doda więcej materiałów a czarny rynek nazwać np. Castorama, Leroy Merlin czy jak się nazywa ten sklep Tongue
Nazwa dla czarnego marketu to może być IKEA xd
Stron: 1 2 3
Przekierowanie