MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Przygoda po Smoka
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam!

Chciałbym wam zapowiedzieć nową książkę, którą nazwę "Wyprawa po Smoka". Będzie to opowieść Minecraftowa. Każdy kto będzie pisał podanie ma do wyboru 2 klasy "Kolosy" (dobrzy) i "Krwawi" (źli).

Podanie:

Klasa:
Historia:
Dlaczego akurat Ty:
Piszcie podania.
Klasa: Krwawi
Historia: Ignis był świadkiem ataku na jego wioskę. Cała wioska została zniszczona, wszyscy zostali wybici. Ignis schował się wtedy. Wyszedł z ukrycia dopiero po ataku. Założył maskę, czarną szatę i wziął za broń miecz. Teraz chodzi po Świecie szukając pieniędzy, kradnąc, lub wykonując po prostu zlecenia.
Dlaczego akurat Ty: Bo lubię Opowiadania!!!!! I CHCĘ W NICH BYĆ ;')
Wiem, ze totalnie poza tematem
Ale masz pozwolenie na multikonto?
Klasa:Kolosy
Historia: Destroy....chłopiec który przeżył [Totalna kopia Harry'ego Pottera xd] spotkanie z przeznaczeniem, przeżył walkę z...Herobrinem. Dzięki temu stał się sławny na cały świat, przeprowadzano wywiady, tworzono filmy, gry, książki....lecz...nikt nie wiedział..że to on...zabił smoka Kresu Smile
Dlaczego akurat Ty:Bo Tak!!!111 Lubie jak widze siebie w tekście xD
(19-November-2016 21:32:47)Kornelka napisał(a): [ -> ]Wiem, ze totalnie poza tematem
Ale masz pozwolenie na multikonto?

Nie wiem, ale w skardze napisałem, że wiem, że dostanę bana za multikonto, a nie dostałem, lecz pewnie prędzej czy później dostanę. Sad
Już korzystaj na tym koncie. Mam nadzieję że tym razem będziesz zwracał uwagę na przyznawane ostrzeżenia i nie będziesz łamał regulaminu.
Klasa: Kolosy.
Historia: Connor. Ojciec spalił jego osadę i zabił jego matkę. Od tej pory chce się zemścić na swoim ojcu.
Dlaczego akurat Ty: Bo lubię być w opowiadaniach.
To będę pisał później najpierw dokończę Minecraftowe Przygody.
@Refresh
Stron: 1 2
Przekierowanie