MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego : Tygrysek_PL
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Gracz PoWeR098 zbanował mnie bo uważał, że mam aurę. Wcześniej normalnie grałem i nikt nic nie miał mi do zarzucenia. Kazał mi wejść na skype by się z nim zkontaktować. Wszedłem na skype następnie wywaliło mnie z serwera. Wszedłem ponownie i dostałem bana.
Serwer: Minefox.pl
Szczerze mówiąc śmiem wątpić, że cię wywaliło, a nie wyszedłeś sam z gry. W każdym razie jak kazał ci wejść na skype to raczej miałeś mu swojego podać, a powinieneś go raczej znać. No chyba, że on sam ci go podał, to raczej powinien już cie sprawdzić przez udostępnianie.
Ja Cię znam z serwera, Power Cię zna, ty go znasz i dobrze wiesz, że wymagamy skypa podczas sprawdzaniu, Nawet regulamin o tym mówi. Przykro mi, logłeś, czyli dostałeś bana, samo Cię nie wyrzuciło - pewno wyłączyłeś router, czy udałeś, że Cie wyrzuciło. Zasady znasz. Odrzucam.

Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=AUVY]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja serwera
Przekierowanie