MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Mały problemik
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Mógłby admin wyjaśnić o co chodzi? Mianowicie nie działa: /money , /money send i zamiast 7400$ na moim koncie widnieje 3500$ tak jakby była cofka serwera, tyle że itemki mam... Proszę o szybką i w pełni zadowalającą mnie odpowiedz.
Lepiej to wyjaśnij bo bie umiem zrozumiećHuh
Czego nie rozumiesz ? -,-

Na GTA nie dzialaja komendy ktore kolega wymienil i ma za malo pieniedzy...
To dlaczego mi działa komenda money? I money send?

Może dzisiaj coś się popsuło
(26-February-2015 14:44:11)IceDog123 napisał(a): [ -> ]To dlaczego mi działa komenda money? I money send?

Może dzisiaj coś się popsuło

A myślisz że dlaczego pisze o tym dzisiaj a nie wczoraj? Oczywiste że się dziś zepsuło. Wczoraj jak wychodziłem miałem 7400$ dziś jak wszedłem mialem 3500$ i na dodatek nie działają komendy /money i /money send. I to nie tylko mi ale wszystkim. Mam nadzieje że teraz zrozumiesz...
mi tez nie działają Sad chciałem dac koledze kase a nie dziala /money i /money send tylko dziala komenda /balance
Komendy działają, pieniądze wróciły na swoje miejsce. Teraz zrodziło się kolejne pytanie co znaczy " obij w końcu BigBoss'a" może źle zrozumiałem ale gdy go znalazłem, zabiłem go, jego kolegów nie ruszałem, wróciłem na spawn, wbiłem na wrapa i idę do HardKoks'a. Gdy doszedłem dalej komunikat "obij w końcu BigBoss'a.
Przekierowanie