MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Excalibur
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Mam problem z excem poniewaz enchantowalem go z ksionżką ogien 2 polonczylo sie, i jak zawsze sie zbagowal zwykle potrzeba 1 cios żeby sie odbagowało, a ten nie chce się odbagować . ten exc jest na ofertach prosze o naprawienie.
Z góry dziękuje.
Milego dnia.
Przecież była tabliczka że nie enchantuje się w Kowadle...
Enchantuje sie, i tak bylo zawsze. Ten sie nie chce odbugowac, ponieważ jest to exc od SnowPL ma on numer 0 i kili 0 a zabijali tym excem.
(17-November-2016 12:04:22)DominikPL1590 napisał(a): [ -> ]Przecież była tabliczka że nie enchantuje się w Kowadle...
Od kiedy pamiętam excalibury enchantowało się książkami i tak jak napisał tiger że odbugowywały się po 1 hicie.
Jak masz nazwę na "Excalibur" podczas enchantingu czasami wyskakują przed nim jakieś liter (nie pamiętam jakie) to usuń w kowadle te litery żeby był napis "Excalibur" i wtedy spróbuj coś walnąć jeśli to nie pomoże to musi Ci administracja pomóc.
(17-November-2016 12:04:22)DominikPL1590 napisał(a): [ -> ]Przecież była tabliczka że nie enchantuje się w Kowadle...

Też właśnie byłem zdziwiony, że enchantują książkami, bo pamiętam jeszcze z czasów craftboard'ów, że tak się nie robiło, no ale tutaj większość tak robi i działa.
(20-November-2016 13:51:48)wojteksyQ12 napisał(a): [ -> ]

Też właśnie byłem zdziwiony, że enchantują książkami, bo pamiętam jeszcze z czasów craftboard'ów, że tak się nie robiło, no ale tutaj większość tak robi i działa.
Na CB też enchantowałem w stole, ale już na pierwszym Craftserwerze na 1.7 robiło się to książkami, lepiej jest enchantować w kowadle bo masz pewność że nie będziesz miał takiej drogiej broni zenchantowanej na knocka czy inne beznadziejne enchanty...
Enchantujesz exa na własa odpowiedzialność w kowadle.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie