MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Niesłuszny ban [MF]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Nazwa użytkownika zbanowanego : G3XBKK
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Zostałem nieslysznie zbanowany przez czarnacyfra powod cheaty. Gracz mnie zbanowal odrazu bez sprawdzania. Przykro mi ze administracja banuje za nic :/. A było to tak że jak sie klepalem z czarnacyfra zalozylem mu strefe zdedal mnie i po 6-7 sekund dostalem bana.
Serwer: Minefox.pl
"Jak widać, że ktoś ostro cheatuje to nie ma sensu sprawdzać"~Kornelka
Jestem za unbanem , wiele razy widziałem jak klepał się z niektórymi członkami administracji i nikt nigdy go nie oskarżył o cheaty. Sam też ich nie dostrzegłem ale co zrobić.. Taki mamy klimat ...
Jeżeli jesteśmy 100% pewni że gracz ma wspomagacze nie mamy obowiązku sprawdzać gracza pod kątem cheatów Wink
Jestem za ub, Klepałem się z tobą kilka razy i byłeś czysty. Dobrze się klepiesz i tyle.
Po pierwsze administracja może banować bez sprawdzania.
Po drugie zapomniałeś dodać że po około 15 minutach przyszedłeś na ts żebym cię sprawdził.
Sprawdziłem cię i znalazłem u ciebie folder wurst ukryty w folderze w folderze nie wchodzić.
Następnie wszedłeś w versions a tam były pliki "hujzuni" i "flarhe".
Poza tym mogłeś zdążyć usunąć cheaty zanim gadałeś zemną na ts.
Czarnacyfra widziales ze pliki sa puste i nic w nich nie ma nawet jak bym mial cheaty bym nie mogl usunac podczas gry jeszcze sprawdzales logi czy nie wychodzilem z mc i nie wychodzialem pomysl...
To jest minefox.pl . Nie jestem pewien czy to ty byłeś, ale kiedyś na wd widziałem gościa z podobnym nickiem. Klepałem się z nim (możliwe, że z Tobą) i dziwnie kręciłeś główką, bardzo szybko uderzałeś i wydało mi się to podejrzane. Wyglądało to na kill aure. Okazało się, że moja teoria sprawdziła się na 100% bo po chwili zbanowało Cie (lub gracza o bardzo podobnym nicku) AC. Możliwe, że po banie na ms przeszedłeś na mf. Nie jestem pewiem, mogły mi się pomylić nicki bo jak widać po Twoim nicku jest on łatwy do pomylenia z kimś, kto ma np taki: G3XBGX czy coś w tym stylu. To tylko przykład ten nick.
@up
Logi zawsze można sfałszować Wink
@up kolego to nie moj nick ja tylko gram na ms na G3XBK a na minefox gram na G3XBKK...
Stron: 1 2
Przekierowanie