MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Villager defender
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Chciał bym żebyście przywrócili tryb Villager defender który trzeba było trochę ulepszyć żeby gracze grali na nim. Tryb ten na innych serwerach bardzo jest fajny może banan coś go trochę odpicował i by grało dużo graczy Big Grin
Po pierwsze to jest Villager deffense po drugie tryb usunięto bo nie cieszył się popularnością po trzecie to, że jest na innych serwerach nie oznacza, iż tryb musi się znajdować również tutaj po czwarte nie ma sensu utrzymywać tryb na którym grają 2 osoby na dobę po piąte ten wątek moim zdaniem nadaje się do kosza.
Pozdro,
juratan xD
@up
Ja powiem że się z tobą nie zgadzam, GunPvp ma 10 graczy max a nadal jest, dlaczego? Bo go te 10 graczy to lubi, ja kochałem grać na Villager Deffense ale ostatnio go nie ma :c
Tryb byl slabo wykonany ,była tylko 1 mapa w dodatku z której mozna bylo uciekac i gracze uciekali i campili sie, zombie zabijaly villagerow i co ? i tak wygladala gra.
Jak juz sie robi tryb to trzeba siąść przy nim i się nim porządnie zająć. Niestety na tym trybem wielkiego zainteresowania nie było i skończylo się wycofaniem go.
Przekierowanie