MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Nowy Quest
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam mam pomysł na nowego questa typu ukradnij auta i dostarcz je do tego miejsca a zostaniesz wynagrodzony.
Fajnie by było aby były nazwane auta np. Lamborgini i to auto miało by np. zwiększoną szybkość.
Dodać nowego npc u morisa i dać mu quest ukradnij auta mafiom i dostarcz mi je a słono ci zapłace. byłyby lokacje w których znajdują się te samochody te miejsca byłyby strzeżone przez daną mafię np. Kolumbijczuków.
A żeby trudniej było trzeba załatwić bossa gangu z którego wypadają kluczyki do samocodu bez nich nie idzie wsiąśc do auta.
Według mnie fajny byłby ten quest

Dziękuje za uwage!!!
Quest może fajny ale masz plugin, textury itd?
Nie mam XD
Plugin nawet chyba niepotrzebny z tego co wiem
Potrzebna tekstura do aut i plugin jakiś tam na pewno
@up txt już na auta są Smile
Ech
A Gdzie mapa?
Wogóle słabo to opisałeś, pokonaj bossa ukradnij auto i je przynieś? Coś jak zabij miroslava i przynieś kokaine tak?
Ogółem jakoś nie przemawia do mnie ten quest. Pozatym jakie jednostki, jaka miejscówka, kto zbuduje mapę?
Ciekawe, ciekawe opracuj jakąś mape i txt aut i będzie spoko Tongue
Txt aut nie trzeba (zmiana 1 txt to zmiana wszystkich), a do misji można odbudować kawałek ogólnej mapy GTA (tam gdzie random prowadzi)
Ja w 5 minut wymyśle coś lepszego :v
Np. Podkładanie bomby pod samochód :v
Gdzie Mapka?
Stron: 1 2
Przekierowanie