MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Namówili mnie na zbugowanie mapy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam.Mam problem pewien z graczy na mineserwer.pl napisal mi w prywatnej wiadomosci,że dostane broń za to że przyniose mu 20 głow z moba wiec zacząłem expić gracz napisal mi zebym wszedl na czolg na gta(serwer mineserwer) powiedzial ze bedzie lepiej zabijac po chwili napisal ze napisze na forum ja spytalem sie za co a on napisal zebym wszedl na forum to zobacze ja pomyslalem ze niejest to bug bo moby moga wejsc na to miejsce pytalem sie graczy i mowili ze to nie bugowanie mapy a gracz sam pisal zebym tam wszedl ze bedzie lepiej mi zdobywac glowy.

Proszę pomozcie mi w tej sprawie
Uwazam ze nieslusznie zostalem zbanowany . Na swoim koncie kupilem wiele itemkow a niechcialbym ich stracic sam uwazam ze niejest to bug .[/font]
A jakby powiedzieli żebyś wszedł pod auto to byś to zrobił? Masz własny rozum.
Czy możesz przedstawić jakiś dowód że ta osoba kazała Ci coś takiego zrobić? Ew. logi?
Koledzy potwierdza ze on mnie namowil a kara jest zbyt surowa jak na taki bug moby moga swobodnie tam wejsc :/
@Szymon A od kiedy należysz do administracji aby decydować o banach/unbanach? No właśnie nie należysz. Więc nie udzielaj się.

@UP Ale, nam chodzi o jakiś "namacalny" dowód, zwykłe potwierdzenie znajomych nie wystarczy.
Czy mozecie zobaczyc na serwerze historie rozmow ?

Sami zobaczcie czy ejst to bugowanie mapy wejdzcie na serwer przeleccie sie do tego miejsca i spróbujcie zaatakowac moba stojac na czolgu mob wejdzie na czolg i wybuchnie.
Zgadzam się z Kacprem to nie jest żaden bug. Moby mogą cię tam spokojnie zabić. Jestem za ub.
Ja też jestem za ub ale kacper12344 nie rób tak więcej
Pamiętaj jak Piszesz Głupi Post Bóg zabija Kotka to sygnaturka Piotrovskiego
(16-November-2016 18:10:14)GhostNighter napisał(a): [ -> ]Pamiętaj jak Piszesz Głupi Post Bóg zabija Kotka to sygnaturka Piotrovskiego
Co ten post wnosi do tematu?
Stron: 1 2
Przekierowanie