MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [PORADNIKI] Questy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć Smile.
W tych poradnikach będę opisywał i pokazywał jak robić questy dla nowszych graczy. Poradniki będą na poziomie średnim bo zabij 50 yakuz to chyba każdy zrobi xD. A wiec przechodzę do poradnika:
W pierwszym poradniku będę omawiał i pokazywał wam jak zrobić quest
"Zabij Big Bossa".

Krótki opis zadania:
Rozwal Big Bossa 3 razy i przyjdź do Augustina (Moris)

Położenie questa:
Stadion Los Santos (w środku stadionu jest Big Boss)
http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=2A8R

Taktyka:
Najlepsza taktyka na zabicie Big Bossa jest oddalenie się w bezpieczne miejsce i strzelanie z daleka.
http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=WVQ7

Zarobek:
50$ oraz 2x amunicja do pistoletu

W udziale wziął gracz:
STACHY225

To koniec. Krótki lecz myślę że zrozumiały poradnik Smile.
P.s Proszę nie usuwać wątka z tych przyczyn że pod tym postem będę robił kolejne poradniki.
Mam jednen wąt. Nowi gracze jak wiemy nie zawsze wiedzą, gdzie są ajkie lokacje, więc radzę dawać koordy na ssach. A zabij 50 yazkuz każdy umie zrobic, więc myślę, że Ci co robią 2-levelowe zadania też mogą być nie do końca zapoznani z mapą.
Zrob najpierw bardziej rozbudowany I dopiera dawaj na forum bo bardzo krotki
Okey w następnym poradniku będzie już wszystko poprawione Smile.
Wg mnie nowi gracze NIE MAJĄ snajperek Tongue Jak ja próbowałem bigbossa to mialem tylko berrette Tongue
Wszystko przemyślałem i robię nowy wątek o questach więc myślę że za tydzień poradnik o questach będzie skończony w 100% Smile. Już nad nim pracuje. To tyle.
Nawet jest ok, popracuj bardziej nad poradnikiem i będzie dość fajnie Big Grin . Czekam na nowy wątek z questami Smile.
Kiedy następny poradnik? Big Grin
Następny poradnik będzie u kogoś innego bo ja się do tego nie nadaje. Napisze do tego kogoś (nie mogę napisać kto to Tongue) i się spytam kiedy następny poradnik.
Co do tematu, nie wiem po co wgl robisz takie wątki w sumie, które tak naprawdę niczego nie uczą... Chyba każdy wie co trzeba zrobić, by zabić Big-Bossa, a jak nie wie to sie zapyta na serwie i mu napiszą. Już byś się zabrał za opisy jak robić Banki, choć chyba to już kiedyś ktoś robił, więc nie widzę większego sensu kontynuowania opisu Questów II stopnia, bo to takie troche żałosne... Mógłbyś zrobić wątek, w którym podasz miejsca bossów z II levelowych Questów, a nie ich opisy, bo trcohe bezsensu.
Przekierowanie