MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] kradzież konta
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
ktoś gra na moim koncie i nie mogę się połączyć
Dodgy
Jeśli kupowałeś jakieś itemy przez SMS lub Vipa to administracja jest wstanie odzyskać to konto.
Ups... to trzeba ciebie ratować chociaż nie wiem co da się zrobić.

- Być może miałeś zbyt łatwe hasło?
- Wyjawiłeś komuś swoje zabezpieczenie do konta?
- Przy rejestracji e-mail podawałeś?
- Kupowałeś kiedyś jakąś ofertę przez sms?
- Nick w grze?
Rozwiń to i napisz to co ci mówi g3gr.
Mnie czasami wywala z serwa i jak próbuje potem wbić to pisze że juz gram Wink
Odczekam chwile i działa.
(24-February-2015 22:27:28)TreboR napisał(a): [ -> ]Mnie czasami wywala z serwa i jak próbuje potem wbić to pisze że juz gram Wink

Wywala nas z serwera i pisze "Jesteś już podłączony do tego serwera" lub coś w tym stylu ,ponieważ jacyś gracze wchodzą na nasz nick i na MineSerwer.pl i próbują wpisać nasze hasło lecz im się nie udaje i wychodzą i wtedy my możemy wejść. Smile Tak przynajmniej uważam.
(25-February-2015 09:47:29)I_love_music napisał(a): [ -> ]
(24-February-2015 22:27:28)TreboR napisał(a): [ -> ]Mnie czasami wywala z serwa i jak próbuje potem wbić to pisze że juz gram Wink

Wywala nas z serwera i pisze "Jesteś już podłączony do tego serwera" lub coś w tym stylu ,ponieważ jacyś gracze wchodzą na nasz nick i na MineSerwer.pl i próbują wpisać nasze hasło lecz im się nie udaje i wychodzą i wtedy my możemy wejść. Smile Tak przynajmniej uważam.
Ehhh wywala nas z serwera np gdy ci neta wywali i serwer dalej myśli że jesteś.bo to nie jest umyślne wyjście z serwa i musisz poczekać z 3minuty...
A jest też tak że jak np wejde na swoje konto i sie zaloguje
I tak po 5 minutach wychodze i potem i wchodze to nie musze sie logować
Ale jak potem wyjde i ktoś wejdzie na mój nick to i tak mu wyskoczy wpisz /login hasło
Bo nie umsisz sie logować po jakimś czasie na tym samym ip
Miałem podobnie jak kuba42. Obecnie autor tematu się nie odzywa, więc ciekawe, czy temat jest nadal aktualny.
Też czasami mam jak kuba42 wywala mnie z serwa i próbuje jeszcze raz wejść
i pisze "Jesteś już podłączony do tego serwera." Przeczekam chwilę
i działa ale jeśli ciągle próbujesz i nie możesz wejść na serwer,to na pewno ktoś gra na twoim koncie.
Zmień hasło
Przekierowanie