24-February-2015, 20:55:22
24-February-2015, 21:01:15
Jeśli kupowałeś jakieś itemy przez SMS lub Vipa to administracja jest wstanie odzyskać to konto.
24-February-2015, 21:01:22
Ups... to trzeba ciebie ratować chociaż nie wiem co da się zrobić.
- Być może miałeś zbyt łatwe hasło?
- Wyjawiłeś komuś swoje zabezpieczenie do konta?
- Przy rejestracji e-mail podawałeś?
- Kupowałeś kiedyś jakąś ofertę przez sms?
- Nick w grze?
- Być może miałeś zbyt łatwe hasło?
- Wyjawiłeś komuś swoje zabezpieczenie do konta?
- Przy rejestracji e-mail podawałeś?
- Kupowałeś kiedyś jakąś ofertę przez sms?
- Nick w grze?
24-February-2015, 22:04:35
Rozwiń to i napisz to co ci mówi g3gr.
24-February-2015, 22:27:28
Mnie czasami wywala z serwa i jak próbuje potem wbić to pisze że juz gram
Odczekam chwile i działa.

25-February-2015, 09:47:29
(24-February-2015 22:27:28)TreboR napisał(a): [ -> ]Mnie czasami wywala z serwa i jak próbuje potem wbić to pisze że juz gram![]()
Wywala nas z serwera i pisze "Jesteś już podłączony do tego serwera" lub coś w tym stylu ,ponieważ jacyś gracze wchodzą na nasz nick i na MineSerwer.pl i próbują wpisać nasze hasło lecz im się nie udaje i wychodzą i wtedy my możemy wejść.

25-February-2015, 11:03:58
(25-February-2015 09:47:29)I_love_music napisał(a): [ -> ]Ehhh wywala nas z serwera np gdy ci neta wywali i serwer dalej myśli że jesteś.bo to nie jest umyślne wyjście z serwa i musisz poczekać z 3minuty...(24-February-2015 22:27:28)TreboR napisał(a): [ -> ]Mnie czasami wywala z serwa i jak próbuje potem wbić to pisze że juz gram![]()
Wywala nas z serwera i pisze "Jesteś już podłączony do tego serwera" lub coś w tym stylu ,ponieważ jacyś gracze wchodzą na nasz nick i na MineSerwer.pl i próbują wpisać nasze hasło lecz im się nie udaje i wychodzą i wtedy my możemy wejść.Tak przynajmniej uważam.
A jest też tak że jak np wejde na swoje konto i sie zaloguje
I tak po 5 minutach wychodze i potem i wchodze to nie musze sie logować
Ale jak potem wyjde i ktoś wejdzie na mój nick to i tak mu wyskoczy wpisz /login hasło
Bo nie umsisz sie logować po jakimś czasie na tym samym ip
25-February-2015, 11:10:56
Miałem podobnie jak kuba42. Obecnie autor tematu się nie odzywa, więc ciekawe, czy temat jest nadal aktualny.
25-February-2015, 17:05:12
Też czasami mam jak kuba42 wywala mnie z serwa i próbuje jeszcze raz wejść
i pisze "Jesteś już podłączony do tego serwera." Przeczekam chwilę
i działa ale jeśli ciągle próbujesz i nie możesz wejść na serwer,to na pewno ktoś gra na twoim koncie.
i pisze "Jesteś już podłączony do tego serwera." Przeczekam chwilę
i działa ale jeśli ciągle próbujesz i nie możesz wejść na serwer,to na pewno ktoś gra na twoim koncie.
25-February-2015, 22:31:08
Zmień hasło