Twój nick z gry: BanZaNic
Nicki osób posądzonych: szczurss
Najdokładniejsza data zdarzenia: Dziś
Opis zdarzenia: Gracz mnie wyzywa
Dowody:
![[Obrazek: image.php?dm=QYNV]](http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?dm=QYNV)
Sugerowany wymiar kary: Ban na 3 godz.
Serwer: Mineserwer
Zamazałeś swoją wypowiedź. Musisz dać cały ss, albo raczej skarga Będzie odrzucona...
Jak skarga będzie odrzucona co to ma być gracz mnie wyzywa i nic z tym nie zrobicie...No to super wszyscy zaczniemy się nawzajem wyzywać bo przypluliście się do tego że kawałem zamazałem fajnie traktujecie innych graczy zero obrony w moją stronę

Myślę, że napisałeś coś wulgarnego na swoją obronę i próbujesz to zataić... Tak czy inaczej bez pełnego ss'a nic nie zdziałasz. Twoje wywody, jaki ty jesteś poszkodowany nic nie dadzą. Jeszcze bardziej pogorszą twoją sytuację. Nikt nie powiedział, że Szczurss dobrze zrobił.

To jeszcze idź i go pochwal lub kup mu prezent za to...On zwrócił się wulgarnie w stosunku do mnie to ja do niego tak samo mógł wypowiedzieć się bardziej łagodniej po co takie słowa używać jak to tylko jest gra...
Ale jak nic mam nie zdziałać to proszę o przeniesienie wątku do kosza
I idę powyzywać kilka osób w takim razie jeśli za to nie ma kary
Za to jest kara, tylko musisz dawać pełne ss'y. Bo z tego co wywnioskowałem to wam obu należy się kara.

Ps. Z takim podejściem daleko nie zajdziesz...
poproszę o pelny ss w ktorym wypowiedz Maniusa nie jest zamazana.
Albo oboje dostaniecie bana, albo żaden... Po co zamazałeś? Bo oczywiście go prowokowales... myślisz że jesteśmy tacy głupi, że wcisniesz nam byle kit? Daj pełny ss albo prawdopodobnie K.O.S.Z

Moja wypowiedz jest po tym jak mnie wyzwał trochę myślenia wam nie zaszkodzi
Mój wątek i uważam go za zamknięty proszę przenieść go do kosza bo dalsze wypowiedzi są już nie potrzebne i sorry za to że marnuje was cenny czas na głupoty
Po co go obrażasz? Napisz skargę, a otrzyma kare. Regulamin jest jasny cały ekran i czysty nie edytowany obraz.