Cześć w tym temacie chciałbym poruszyć sprawę o gangach NPC.Ogólnie dodałbym więcej gangów NPC , takich jak np.
CRIPS , BLOODS , SURENO ,LATIN KINGS i tp. Dlaczego tak ? żeby tryb gta miał ten swój mały klimat , dodało by się może jakieś questy jeszcze i coś by wszyło 
Coooo XDDD? Głupszej propozycji nie widziałem (może oprócz mojej z zestawem dresa XD) , ale co "zróbmy npc". By zrobić npc na mapie:
1. mieć pomysł po co on będzie.
2. jak się wpadnie na niego to zrobić najpierw Questa
- mapa
- przebieg
- zabezpieczenia
- usnąć bugi
- dać jednostki typu CIA
3. Wreszcie postawić npc, który nam daje Questa.
AAAAAAAAAA edit XD
Bo tobie chodzi o np. sycyli? Ale moim zdaniem mapa już jest zapchana :/. Jak się powiekszy trochę mapa to może :/
Słuchaj koleś... Pomysł do kosza a po drugie to gdzie byś te npc postawił? Gdzie by się respiły? MOŻE PRZY MORSIE CO?!
Może od razu zróbmy gang Diablo z autami z III części gta będzie fajnie i wogule sweet... NIE!
Jestem stanowczo na nie.
Nowe npc by się przydały w ,,luksusowej'' dzielnicy, bo totalnie nikt tak nie chodzi.
"żeby tryb gta miał ten swój mały klimat " chłopczyku, spytaj się Banana ile pracy potrzeba nad jednym questem ( i tak ci nie odpisze bo po co miałby marnować czas ) a ty od razu lecisz "zróbmy gang 20 typa aby każdy miał własny quest" Na Nie oby wątek został szybko zamknięty.
Na nie bo nie ma aż tak dużo wymysłów na nowe questy.
No, tak. Oczywiście! Dodajmy coś tam jeszcze i... ogólnie, żeby coś tam było... yyy... . Na nie
To troszeczkę przypał

Bez sensu i tak wiele slabszych graczy ma problemy z gangani terazniejszymi a w nowwj dzielnicy willi nieoplaca sie,robic nowego gangu bo tam moga sobie kupowac wille,gangi graczy i sie tluc miedzy soba.
NIE.Nie
Nie nie nie i jeszcze nie. Cztery razy na NIE dziękujemy państwu do zobaczenia w następnych odcinkach CZEŚĆ!