MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Skarga] Vark123
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: (Forum: AkaBunga)
Nicki osób posądzonych: Vark123
Najdokładniejsza data zdarzenia: ~13:20 (12.11:2016)
Opis zdarzenia: Vark123 napisał :
Cytat: On napisał, że tylko oszukujesz, nie wiem co w tym złego i za co banować Smile
I jeszcze "Najwyższa kara mu się należy"
Hmm sam powiedziałeś że napisał że "oszukuje" to nic że mówi na mnie bezpodstawnie że jestem oszustem, ale może byś się lepiej zapoznał z tematem który zamykasz. Dodałem do tamtego temu taki link http://mineserwer.pl/Temat-Pytanie-mniej-wa%C5%BCne w tym linku jest napisane przez "Piotrovsky"
Cytat:Ogólnie jest to traktowane jako obraza i podlega pod karę na serwerze.
Jeżeli jednak Tobie to nie przeszkadza i zaczną Cię tak nazywać - Twoja sprawa, skargi nie musisz robić Smile
Wyśmiałeś mnie też cytując mnie :
Cytat:I jeszcze "Najwyższa kara mu się należy"
Zalecam czasami troche pomyśleć teraz podam przykład:
Przykładowo za wyzywanie może być ban od 30 minut do 3 godzin najwyższa kara w tym przypadku to 3 godziny więc ja nie wiem jaką kare ty miałeś namyśl.
Druga rzecz to tam jest napisane
Cytat:Sugerowany wymiar kary:
To wybacz to jest moje zdanie że przykładowo w tym przypadku powinien dostać bana na 3 godziny. A to że ty dasz mu na 30 minut to ja na to wpływu nie mam bo jakieś konsekwencje poniósł za to.
Dowody: http://mineserwer.pl/Temat-Skarga-bartek8055-24239
Sugerowany wymiar kary: Chciałbym dostać sensowne wyjaśnienie.
Temat też został zamknięty bez większego wyjaśnienia
Serwer: MineSerwer > Forum

Owszem SS był za mały ale znalazłem temat i dodałem go do tematu w którym KalisPro posłużył sie SS uciętym i zbanował osobe.
Vark123 możesz następnym razem lepiej zapoznać się z tematem i się wypowiadać dokładnie bardziej rozbudowanymi zdaniami. Myślę że nie masz problemu z napisaniem sensownej odpowiedzi.

Nie wiedziałem gdzie napisać ten temat zapytałem sie Vark123 na PW i czekalem okolo 50 minut ale pewnie nie zauważył że napisałem. Więc może być zły dział.
Zrozum, że Bartek ukarany nie będzie. Został już upomniany... Oszust nie jest wulgaryzmem.
Piotrovsky napisał(a):Ogólnie jest to traktowane jako obraza i podlega pod karę na serwerze.
Sądzę, że chodziło o to co podałeś jako przykład (tj. "Pedał"), a nie o "Oszust".
Gracz został już wcześniej upomniany.
Nie wiem co to za skarga na Varka, chodzi ci o to, że odrzucił skargę?
Poza tym nie będziesz Nas uczył na ile kogo będziemy banować...

skarga na varka bo ci słusznie temat wrzucił do kosza? weź zaparz sobie melise...
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie