MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: POLICJA
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Prosił bym was, abyście stworzyli komisariat policji razem z więzieniem. Bardzo dużo graczy oszukuje wymieniając się i niema komu to zglosić
Komisariat policji z więzieniem, ale po co ?Nawet jeżeli takie coś by powstało to i tak, administracja nie będzie tam siedzieć i czekać na zgłoszenia całymi dniami, natomiast więzienie jest nie potrzebne, gdyż nikt nie będzie karany karą więzienia w mc tylko banem za przekroczenia regulaminu.Skoro się oszukują niech nagrywają wymiany i zgłaszają na forum.
OKRADLI MNIE _bokol_pvp obiecał mi samsuga za 300 zł ja mu dałam 300 zł a on mi nie dał samsuga i napisał haha jestem oszustem i mi niedał samsuga i dlatego go zgłaszam poziewarz ta sytułacia była dla mnie nie miła jak go zbanujecie to będzie mi bardzo miło i mam nadzieje że będzie fajnie bez tego oszusta . Dziękuje moderatorzy .
[/php]
@up napisz w dziale http://mineserwer.pl/Forum-Skargi-Odbanowania , korzystając z tego wzoru http://mineserwer.pl/Temat-Chcesz-złożyć...tego-wzoru . A i miło by było gdybyś miał/a dowody, bo bez dowodów skarga będzie odrzucona.
Co prawda można zbudować komisariat jako ozdobę albo do pracy policjanta dodać opcje dostania większej płacy za przyprowadzenie złodzieja/podpalacza do celi na smyczy Tongue, lecz po to by w nim stacjonowali policjanci serwerowi nie ma sensu go budować bo wolę szukać cheaterów na mapie niż stać w budynku i czekać na zgłoszenia od graczy Big Grin

Na Neutral
Swatgames dałam mu hajs na telefon a dał komuś innemu telefon proszę go zbanować będzie mi miło bez tego złodzieja hajsu bo ta sytułącie była do mnie nie miła dziękuję moderatorzy
@_Oliqa_ - już dostałaś wcześniej info co należy zrobić w takiej sytuacji.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie