MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Propozycja][Klasa Czołg] Zwiększenie Ceny
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Hej!
Piszę ten wątek z propozycją, aby podwyższyć koszt klasy czołg. Kosztuje ona obecnie 100$, a jest warta wiele więcej.

Klasa zawiera:
~Diamentowy Set
~Żelazny Miecz
~Spowolnienie (ono nie jest odczuwalne i nie robi różnicy)

Klasa to z łatwością niszczy inne np. Rybaka, Assasyna, Mistrza Zena, Spider-Mana itd.
Jedyny problem dla niej to VIP (Ale w 4 da się go pokonać) i inny czołg.

Moja propozycja to zwiększenie ceny z 100$ do min. 500$
Zdecydowanie na tak, jest to jedna z najtańszych klas, a najmocniejszych do walki, bardzo często w secie VIP'a trudno jest zabić gracza, grającego tą klasą.
na TAK Mi pomysł się bardzo podoba, zwiększenie ceny będzie chyba dobrym wyborem. Klasa jest bardzo dobra, i potrafi zabić każdego gracza.
Na tak, na PvPKits gram tylko klasą druid, czesto mnie denerwuje gdy dostaje mnóstwo hitów i nie deda... Ta klasa powina kosztować 1000-1200
Na tak!
W sumie tez jestem za, ale rowniez dobrze by bylo podwyzszyc koszt klasy kangur bo jesli Vip wybierze tą klase i przywola set Vipa to jest prawie nie do pokonania.
Gdzie kosztuje ta klasa po 100$ na mf chyba kosztuje ona coś koło 1000$ na mcsurvi raczej też.
Na ms chyba jednak kosztuje 100 na rc i mc nwm nie patrzyłem
Lepiej wogóle tą klasę podnieść do 1000$ bo hacker przyjdzie jak nie ma administracji i se nazbiera.
Co do pomysłu na tak, ale z ceną podnieść do 1000$ nie 500$

W przyszłości postaram się napisać jakiś wątek z nowymi klasami i cenami.
Na MS, RC niestety po 100$ jest =(
Na MC też jest po 100$. Warto to zmienić. Jestem za
Bardzo ciekawa propozycja, na MF jest drogo a gdzie indziej tanio. Trochę niesprawiedliwie, przydałoby się zwiększenie ceny. Jestem na zdecydowane TAK Tongue
Stron: 1 2
Przekierowanie