MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: skarga
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: 20portos09
Nicki osób posądzonych: _ _Morderca_ _
Najdokładniejsza data zdarzenia: prawie codziennie
Opis zdarzenia:huzuni
Dowody: codziennie huzuni ma przyznawał się
Sugerowany wymiar kary: Ban
Serwer: Mineserwer.plAngry
podawał sie za kolege admina ze da mi bana mówiłem mu że handel na własną odpowiedzialnosć straszył mnie wyzywał i ma huzuni straszył ze admin mi da bana na wieki bo go niciami oszukałem zgodził sie ze da pierwszy
pisał na czacie że 20portos09 to taki peda... hu.... wyzywał rodziców i wyrabiał opinium proszę o odp
Dowody? Ss? Film? Jeśli możesz podeslij je, bo inaczej skarga prawdopodobnie skończy w koszu ;v
Robię ss ale niewiem gdzie sa on mial konto mrskalmar ale dostal bana za huzuni bo kolega powiedzil tak bo uzyl killaure i pisze do gracz na koncie morderca kto kupi mi unbana to dostanie kose i kilku bylo naiwnych ale nie kupili mu
SS robione F2 są w pliku screanchot w %appdata% w .minecraft, ss robione ctrl + Prt Sc trzeba natomiast kopiować do np. painta i je zapisywać Wink
Brak dowodów. SS'y robi się klawiszem F2, tutaj masz poradnik, jak takiego SS'a wrzucić na hosting. http://mineserwer.pl/Temat-Upload-zdjęć-...-Nie-tylko

SKARGA ODRZUCONA

[Obrazek: MJxVhji.png]

-=Administracja=-

Akcja: Zamkniecie + przeniesienie wątku do kosz.

Prawdopodobne przyczyny odrzucenia skargi (czyli jedno lub więcej powodów jest przyczyna odrzucenia twojej skargi !)

[Obrazek: MJxVhji.png]
1. Zły dział Skargi
2. Niezastosowanie się do wzoru skarg.
3. Źle dodane dowody w skardze lub ich brak
4. Źle zatytułowany temat

Dodaj skargę prawidłowo a zostanie rozpatrzona
Przekierowanie