MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Pomysł MegaWalls!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć , mam pomysł może , by tak dodać na MineSerwer.pl MegaWalls. Jest to gra podobna trochę do TheWalls i Wojownicy Dusz .W tej grze są 4 drużyny (blue, red, green i yellow). Na bazie każdej z tych drużyn w środku jednego z domków jest wither ,który ma 1000 hp i trzeba go zabić mieczem. Gdy jakiś wither zostanie pokonany drużyna musi sobie dalej pomagać ,by przetrwać . Jak już ktoś dednie ,a jego wither został zabity nie może się już odrodzić ,ale może jako duch obserwować całą grę. Na mapce , na bazie każdej z drużyn jest duża jaskinia w ,której znajdują się surowce żelazo, węgiel itp. Gdy się kopie jest możliwość znalezienia skrzynek z np. TNT ,diamentami itd. W grze jest kilka tur i chyba dopiero w 2 turze ściany opadają.
Mam nadzieję ,że dobrze przemyślicie moją propozycję dodania MegaWalls. Smile
(24-February-2015 14:19:53)I_love_music napisał(a): [ -> ]Cześć , mam pomysł może , by tak dodać na MineSerwer.pl MegaWalls. Jest to gra podobna trochę do TheWalls i Wojownicy Dusz .W tej grze są 4 drużyny (blue, red, green i yellow). Na bazie każdej z tych drużyn w środku jednego z domków jest wither ,który ma 1000 hp i trzeba go zabić mieczem. Gdy jakiś wither zostanie pokonany drużyna musi sobie dalej pomagać ,by przetrwać . Jak już ktoś dednie ,a jego wither został zabity nie może się już odrodzić ,ale może jako duch obserwować całą grę. Na mapce , na bazie każdej z drużyn jest duża jaskinia w ,której znajdują się surowce żelazo, węgiel itp. Gdy się kopie jest możliwość znalezienia skrzynek z np. TNT ,diamentami itd. W grze jest kilka tur i chyba dopiero w 2 turze ściany opadają.
Mam nadzieję ,że dobrze przemyślicie moją propozycję dodania MegaWalls. Smile

Jestem oczywiście za =D
powiem ci fajne ale już jest sporo trybów proszę was lagi już są + więcej trybów=jeszcze większe lagi
A napisałaś już plugin ?
(24-February-2015 15:10:08)xXTrollfaceXx napisał(a): [ -> ]powiem ci fajne ale już jest sporo trybów proszę was lagi już są + więcej trybów=jeszcze większe lagi

Każdy tryb jest na pod serwerze...
A lagi są przez ataki na MS.

Plugin można przepisać z normalnych wallsów dodając te "dodatki".

Na nie bo nikomu się nie będzie chciało tego pisać.
(24-February-2015 15:49:28)kuba42 napisał(a): [ -> ]A napisałaś już plugin ?
Pluginu jeszcze nie napisałam .
Wygląda na to że jesteś w trakcie pisania tak?
Fajny pomysł tylko napisz plugin i będzie spoko.

P.S Oboje macie zwierzątka,słodkie Smile.
Fajne,ale i tak jestem za:PxD
[Obrazek: image.php?di=2PQA]

Zamykam
Przekierowanie