MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Pytanie mniej ważne
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jak widać mam pytanie.. ehem ciekawe jakie. ;c

Jest ono takie czy można na kogoś pisać że jest pedałem lub też oszustem, gdyż pisząc pedał ja go nie obrażam bo pedał to człowiek tak jak każdy inny tak samo jak słowo "oszust" też człowiek jak każdy tylko że jak same słowo mówi oszukuje kogoś lub coś. Oczywiście mówię o pojedynczych przypadkach a nie o ciągłym spamowaniu że jest "taki i taki". Słowo "pedał" i "oszust" podałem jako przykład które nie do końca kogoś obrażają może takich słów jest więcej ale nie ma potrzeby ich wymieniać Smile. Wiadomo że jeden poczuje sie urażony nazywając go "szambem" lub "pedałem" a drugi nie w zależnie od miejsca i sytuacji. Co widać na tym SS https://scr.hu/00YWok
AkaBunga bez sensu napisałeś ten wątek tak mi sie wydaje
(11-November-2016 13:42:58)Kuba333 napisał(a): [ -> ]AkaBunga bez sensu napisałeś ten wątek tak mi sie wydaje

Bez sensu ? To jest twoja wypowiedź, a to że ty prawdopodobnie nie potrafisz czytać ze zrozumieniem i nie rozumiesz pytania to nie mój problem...
Nie wiesz to nie wypowiadaj się i dziękuje do widzenia.
Nie wypowiem się tutaj za dużo ponieważ zbytnio się na tym nie znam a więc moja odpowiedz jest taka że oszuście możesz mówisz , ale gdy cie uszuka ale do ,, Pedała '' to już nie wiem mam nadzieje że coś tam pomogłem jak tak możesz wynagrodzić mnie ,,+'' i jeszcze raz mowie że się na tym nie znam
Cytat:bo pedał to człowiek tak jak każdy inny
No chyba nie..
Pedał czyli inaczej gej to osoba interesująca się swoją płcią. Więc jest to obraza...
http://www.miejski.pl/slowo-Peda%C5%82
Pedał- wulgarne określenie homoseksualisty. Jest to obraza :v
Nie wiem co chciałeś wskurać swoją wypowiedzią, że pedał to taki sam człowiek.
Ogólnie jest to traktowane jako obraza i podlega pod karę na serwerze.
Jeżeli jednak Tobie to nie przeszkadza i zaczną Cię tak nazywać - Twoja sprawa, skargi nie musisz robić Wink
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie