MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [SKARGA] 123456789100
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: Dinner
Nicki osób posądzonych: 123456789100
Najdokładniejsza data zdarzenia: 07.11.2016r
Opis zdarzenia: Gracz namawia mnie do czynności +18. Proszę o stosowne ukaranie gracza.
Dowody: http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=QXX3
Sugerowany wymiar kary: Ban nwm... sami zdecydujcie, ale jakiś porządny, bo gracz chyba nie zdaje sobie sprawy z wagi tych słów..
Serwer: ms
Ludzie to były żarty nie jestem gejem XD ale tródno i tak dostane kare
A po 2 nie namawiałem cie tylko napisałem dla ja popatrz wczesniej tez tak ci napisalem a potem napisalem XD
A po 3 napisałem loda czyli nie miałem na pysli pajacu o takiego -.- tylko z automatu nie napisałem konkretnie
(10-November-2016 15:14:01)123456789100 napisał(a): [ -> ]Ludzie to były żarty nie jestem gejem XD ale tródno i tak dostane kare
A po 2 nie namawiałem cie tylko napisałem dla ja popatrz wczesniej tez tak ci napisalem a potem napisalem XD
1. ortografia
2. Co z tego, że dla żartów, jak ktoś dla żartów pisze że ma haki to i tak dostaje bana.
3. co mnie obchodzi czy mnie namawiałeś czy nie samo "XD" mówi samo za siebie, że robisz to dla głupich żartów, nawet nie wiesz, że to jest złe. Z takich rzeczy się nie żartuje.
Nie na mawiałem cie po 1 tylko dałem propozycje
po 2 nie zmieniaj tematu bo tu o żadne hacki nie poszło Smile
A to nie jest przypadkiem prosba a nie namowa ?
On prosil cie abys nie byl na niego zly bo moze cos sie poklociliscie.
No ale... takich rzeczy sie nie mowi..

Cytat:A po 3 napisałem loda czyli nie miałem na pysli pajacu o takiego -.- tylko z automatu nie napisałem konkretnie

Napisales ''zrobie ci loda'' wiec to samo mowi za siebie..
(10-November-2016 15:24:48)Soundwave napisał(a): [ -> ]A to nie jest przypadkiem prosba a nie namowa ?
On prosil cie abys nie byl na niego zly bo moze cos sie poklociliscie.
No ale... takich rzeczy sie nie mowi..

No wiem :/ ale nie namawiałem go czyli widać że Dinner to kłamca -.-
Pisze to bo chce żebym dostał bana
A i to "Zrobie ci loda" to moze miec duzo znaczeń wienc wierz Smile
Ukarany.
Przekierowanie