MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Pomylenie ;p
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Tutaj znowu ja i chcialbym unbana bo helper pomylil mnie z Multi-Kontem kolegi bo dal te same nicki kolo mnie a ja wtedy bylem afk bo poszedlem ZW. Z moim kolegą mamy po te same nicki i wziol mnie za Mlti-Konto i dostalem bana :c A ja nic nie zrobilem. https://scr.hu/M6wZn2
Który to niby kolega? Jaki serwer? Na jakim trybie byłeś jak dostałeś bana?
(10-November-2016 14:20:07)Piotrovsky napisał(a): [ -> ]Który to niby kolega? Jaki serwer? Na jakim trybie byłeś jak dostałeś bana?

Na creative 1 Na mineserwer.pl
Masz napisane po prostu regulamin złamany, nie ma powodu, skąd wiesz, że dostałeś za multi
(10-November-2016 14:31:31)Kornelka napisał(a): [ -> ]Masz napisane po prostu regulamin złamany, nie ma powodu, skąd wiesz, że dostałeś za multi

Bo nawet mi pisał kolega a bylem na spawnie wiec co ja moglem zrobic?
Świadkowie czy koledzy nie pomogą ci tutaj. podaj nick tego swojego kolegi ktory nie dostal niby bana i oczywiscie jakie jest jego przewinienie i kto banowal (jesli pamietasz)
(10-November-2016 15:07:06)Soundwave napisał(a): [ -> ]Świadkowie czy koledzy nie pomogą ci tutaj. podaj nick tego swojego kolegi ktory nie dostal niby bana i oczywiscie jakie jest jego przewinienie i kto banowal (jesli pamietasz)

Moj nick to YRoNe a jego to YRoNeD a tworzyl jeszcze multi konta : YRoNeK i jeszcze inne i (CHYBA) helper mnie pomylil z multi kontem bo mnie tez zbanowal a jego wlasnie niee
A nie wiesz przypadkiem kto mogl byc osobą banującą ?
(10-November-2016 15:20:43)Soundwave napisał(a): [ -> ]A nie wiesz przypadkiem kto mogl byc osobą banującą ?

Chyba PSmith czy jakos tak
PSmith15
Niby za multi nie banujemy, tylko w skrajnych przypadkach.
Najlepiej niech on się wypowie.
Stron: 1 2
Przekierowanie