MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Co kupić?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Co lepiej kupić? Podmuch czy Smoczą Różdzke? Mam VIPA, i Telekineze.
Prosiłbym o odpowiedz i powody dlaczego mam kupić to albo to.
Polecam Podmuch ponieważ znim dojdziesz na sali Cierpienia bez żadnych obrażeń do bossa jak cb jakiś boss zbyt ciśnie to szybko możesz go odepchać i uciekać i regenerowac życia a to ze smokami to się nieopyla jak tego niemasz..
Jeżeli masz VIPa to ja bym wybrał smoczą różdżkę, expił bym sobie na smokach, dropił łuski i sprzedawał. Jak ci się skończy VIP, to możesz ją sprzedać za nw.Z 50K albo chodzić często na wyspeęsmoka Big Grin
Cytat: a to ze smokami to się nieopyla jak tego niemasz..

???

@down
aaa o to chodzi
Nobo każdy bierze to najpierw bo łatwiej expic itp..
Lepiej kupić podmuchponieważ pomoże ci on na expowiskach np. Exp 60. na Qestach na portalach vip Tongue i na otchlani. Polecam.
Polecam podmuch jesli ci zalezy na piekielnej siódemce. Jednak jesli stawiasz na exp to rozdzka smoka jest oki
Jeszcze na niej zarobisz
podmuch ponieważ pomoże ci na otchłani, expowiskach itp...
Podmuch pomoże ci ogólnie w expieniu, w robieniu questów, a różdżka w robieniu, całkiem dobrego hajsu ;v.Ostatecznie jednak ja bym ci polecił podmuch, bo pomoże ci częściej jak różdżka, której po skonczeniu VIP'a będziesz używał tylko na eventach na spawnie. .
Jeżeli masz jeszcze sporo czasu vipa, to możesz spróbować kupić smocza różdżkę i siedzieć całymi dniami na smokach, żeby potem handlować dropem z nich - z telekinezą nie musisz się bać o to, ze smok wyleci poza mapę jak jesteś sam na expowisku i drop spadnie. Musi być tylko na to zbyt.
Dzięki temu mógłbyś zarobić potem łatwiej na podmuch.
Pamiętaj tylko, że tą różdżką wcale nie jest łatwo wycelować w smoka.
Mi osobiście nie chciałoby się siedzieć tylko na jednym expowisku i ciągle drop zbierać, monotonne trochę, ale co kto woli.

Podmuch idealnie sprawdza się na magach wojennych i diablo - znikome obrażenia od upadku Smile
Stron: 1 2
Przekierowanie